понеделник, 17 август 2009 г.

Резюме

1-2 серия

Мариана започва живот като Аналия!

Всичко започва, когато Аналия, една красива жена, която е агент от полицията под прикритие и която се представя за танцьорка, се опитва да разруши Монтана, един наркотрафикант, на когото е станала любовница с едно единствено намерение - да му отмъсти след като е убил любимия й.

Подозирайки, че съпругът й Даниел (виден и блестящ архитект) й изневерява, Мариана Андраде (млада и красива управителка на авиокомпанията Angel's, основана от баща й) наема детектив, който да провери дали нейните подозрения са верни. Тя открива, че той й изневерява с братовчедка й Сара (красива и порочна жена, която е способна на всичко, за да заеме мястото на Мариана). Освен това, Сара е замесена и с Монтана, на когото е обещал да изчисти името, ако успее да заеме мястото на братовчедка си. За това двамата планират да убият Мариана. Тъй като Монтана вярва, че любовницата му Аналия го е предала, той иска да я подложи на изпитание - моли Аналия да убие Мариана.

По-късно, Даниел, който е голям женкар, заради това, че се заглежда по жените се блъска в колата, в която е на Аналия. Той е заслепен от красотата й, но тя трябва да си тръгне набързо, за да изпълни своята нова мисия, но преди това двамата си обещават да се видят отново.

В това време, майката на Аналия не иска да знае нищо за дъщеря си, след като тя ги е изоставила и е разбрала, че тя е еротична танцьорка, но Камила (сестрата на Аналия) продължава да се възхищава на сестра си, която й липсва.

Малко по-късно, в квартала, в който живее семейството на Аналия, едни злодеи се опитват да изнасилят Камила, когато тя отива на занятия в университета, където учи медицина, но за щастие Мигел (един младеж, който малко по малко поема по лошия път) успява да я спаси. Освен това, Мигел е брат на Мариана, тъй като двамата имат един и същи баща, въпреки че майката на Мариана не знае, защото съпругът и дъщеря й скриват това.

Въпреки че Маури съветва брат си Даниел да цени и да се грижи повече за съпругата и дъщеря им, Даниел е решен да продължи с връзката си със Сара.

Исабел съветва приятелката си Мариана да не отдава голямо значение на изневярата на съпруга си, Мариана накрая се изправя срещу Даниел и го упреква за това, че е преспал със Сара. Побесняла, Мариана се качва в колата си, която е повредена и от нея тече масло. По пътя, Аналия я заплашва с пистолет и влиза в колата. Тя я предупреждава, че са я изпратили да я убие. Мариана решава да се хвърли в една пропаст с колата, в която също така е Аналия. Аналия умира, а Мариана е спасена от лекар, който се занимава с научни експерименти. Той възстановява лицето и тялото й, които са напълно изгорели.

Тъй като вярва, че Мариана е умряла в катастрофата, Даниел се чувства виновен за смъртта на любимата си, без да подозира, че в действителност е умряла Аналия.

Въпреки че докторът разкрива, че Аналия е била наркотрафикантка и екзотична танцьорка, той се смилява над Аналия и иска да върне тялото и лицето й, въпреки че в действителност това е Мариана.

Когато Мигел разбира, че сестра му Мариана е умряла, той полудява от мъка и се забърква с една банда под влиянието на гаджето си.

Възползвайки се от това, че разполага със снимки, на които Сара се целува с Даниел, Исабел (адвокатка и най-добра приятелка на Мариана) шантажира новата президентка, Сара, за да я наеме да ръководи юридическия отдел в компанията Angel's.

В това време, Рики Монтана е отчаян, защото не може да открие Аналия. Освен това, той смята, че тя е способна да го издаде в полицията. За това моли свой доверен служител да я убие, ако я открие.

Минава време... Ернесто Андраде (бащата на Мариана) претърпява инфаркт. В това време, Даниел се грижи за любимата си дъщеря и често посещава гроба на съпругата си...

Минават четири години... През това време докторът продължава да възстановява лицето и тялото на предполагаемата Аналия. Той успява... Аналия страда от амнезия и се среща с Даниел в един хотел...

3 серия

Ана (Мариана) се среща отново със семейството си!

Въпреи че Даниел е сънувал лицето на Аналия, той не си я спомня, тъй като са минали четири години. Но и двамата се чувстват привлечени един от друг, без никой от тях да подозира, че зад лицето на Аналия се крие Мариана.

Въпреки че д-р Армандо знае, че Аналия е била убийца, той знае, че тя не си спомня нищо от миналото. За това, той започва да се увлича по нея. Той се грижи за нея, тъй като не иска да я разпознаят враговете й и да я наранят.

В това време, Аналия (Ана, както я нарича доктора) вижда на плажа дъщеря си Адриана. Малката без малко да се удави в морето, но Аналия я спасява, а Даниел ги изважда от морето. Адриана прегръща Аналия с благодарност, че я е спасила, без да знае, че тя е майка й. Даниел благодари на Аналия за това, че е спасила дъщеря му.

От друга страна, Сара кани Даниел на вечеря, напомняйки му колко добри „приятели" са били в миналото, но той я е изоставил след като съпругата му Мариана е умряла.

Тъй като Йоя е възрастна, за да се грижи за дъщеря му, Даниел предлага на Ана (Аналия) да работи за него и да се грижи за дъщеря му Адриана. В този момент се появява д-р Армандо, за да отведе Аналия. Тя му се сърди, защото не иска повече да бъде заключена в лабораторията на доктора. Аналия заминава с един мотор. Чино (доверен човек на Монтана) я вижда на мотора и я последва, тъй като Рики Монтана продължава да е обсебен от Аналия.

Камила иска да разбере какво точно се е случило със сестра й Аналия (Ана Лусия), която е изчезнала преди четири години по много мистериозен начин. За това Камила иска да започне работа в бара, където е танцувала сестра й по много чувствен начин, съблазнявайки мъжете. Камила успява да започне работа като танцьорка в „El Gato Verde" (Зеления котарак), един от бизнесите на мафиота Рики Монтана.

Въпреки че има предчувствието, че дъщеря й може да е жива, Доня Кармен (майката на Мариана) продължава да страда заради смъртта на дъщеря си и заради съпруга си, който се възстановява след инфаркта.

В авиокомпанията Angel's, Исабел (най-добрата приятелка на Мариана) се изправя срещу Сара след като разкрива, че Сара работи с един мафиот, транспортирайки наркотици със самолетите им.

4 серия

Д-р Армандо иска да задържи Аналия до себе си!

Аналия (Мариана) успява да спаси кожата на Рики Монтана, тъй като се появяват полицаи и Чино е принуден да намали скоростта, за да не го спрат и да проверят колата, в която пренася наркотици. Но заради това, Аналия води спор с д-р Армандо, който смята, че тя се е изложила на опасност, а Аналия е изморена от начина на живот, който води.

Доня Кармен забелязва с какво възхищение говори Даниел за жената, която е спасила живота на дъщеря му. За това, Кармен се обажда на племенницата си Сара, за да я предупреди за Ана (Аналия), тъй като Кармен вярва, че Сара е добър човек и много би искала да я види заедно с Даниел, защото вярва, че дъщеря й Мариана се е разбирала много добре с братовчедка си Сара, без да подозира, че Мариана е мразела братовчедка си след като е преспала със съпруга й.

Под името Ана Ривера, Аналия се обажда по телефона на Даниел, за да му съобщи, че приема предложението му да работи при него и да се грижи за Адриана.

По-късно, Аналия благодари на д-р Армандо, че й е върнал живота. Тя му казва, че е приела да работи при мъжа, с когото я е видял да разговаря. Той не й позволява да отиде при Даниел.

5 серия

Рики Монтана открива Аналия!

Рики Монтана настоява Чаникуа (добра приятелка на Аналия) да подпише договор с него, тъй като Монтана подозира, че Аналия се крие от него. Тя има връзка с Мигел, който се сбива с мъжете на Монтана, за да защити своето гадже Чаникуа.

След като убеждава д-р Армандо, че трябва да води нормален живот, Ана се среща с Даниел в един луксозен ресторант. Той й обяснява, че е загубил съпругата си при трагичен инцидент. Тя му казва много малко за себе си, въпреки че приема да се грижи за Адриана. Появява се Сара и кокетира с него. Ана разбира, че тази жена се интересува от Даниел.

В това време, Роберто критикува своя приятел д-р Армандо, че се е влюбил в Аналия, въпреки всичко, което знаят за нея.

От друга страна, Доня Кармен не се доверява на новата бавачка, която искат да наемат и подозира, че тази жена може би иска да стане бавачка на малката, за да се домогне до Даниел заради парите му.

Отец Бенито (приятел и довереник на Ернесто Андраде, бащата на Мариана) посещава Олга (майката на Мигел) и й казва, че тя може да разчита на неговата помощ и помощта на Ернесто, тъй като Ернесто е бил любовник на Олга и има дете от нея, Мигел, който е тръгнал по лошия път.

Без да подозира, че жената с лицето на Аналия е в същия ресторант, Рики Монтана се среща със Сара. Той я моли да му помогне да открие Аналия, тъй като вярва, че тя се крие от него. Но Сара не знае нищо за нея. Малко по-късно, Рики Монтана вижда в ресторанта Аналия.

6 серия

Кристобал открива сестрата на Аналия!

Когато Рики Монтана вижда в ресторанта Аналия, той не може да говори с нея, защото се блъска с един мъж и една жена, поради което се скарва и сбива с мъжа.

Камила започва работа като еротична танцьорка в бара „El Gato Verde" (Зеления котарак), криейки се от майка си. Тя иска да открие сестра си. Същата вечер, агентът Кристобал отива в бара на Рики Монтана, за да провери дали може да открие своята колежка и приятелка Аналия, с която заедно са работили по мисията за залавянето на мафиота Монтана.

Същата вечер, Кристобал и шефа му подготвят операция и закопчават Рики Монтана и работниците му, за да свидетелстват, докато проверяват къщата и бизнеса на Монтана. Полицаите не откриват нищо срещу Рики Монтана и за това са принудени да го пуснат на свобода.

Тъй като д-р Армандо не иска да й каже нищо за миналото й, а тя не си спомня нищо, Ана (Аналия) моли Роберто (помощника на доктора) да й каже каква е била и да й разкаже каквото знае за миналото й. Роберто й отговаря, че единственото, което може да й каже е това, че не бива да се бои от нищо, защото е прекрасна и очарователна.

Когато Даниел се връща от вечерята с Ана, Исабел се опитва да съблазни Даниел, държи се провокативно и също така ревнува, когато разбира, че той се е срещал с бавачката.

През нощта, Ана сънува инцидента, който е преживяла и усеща, че тя е била една от тези две жени.

Като преглежда работещите в бара „El Gato Verde" (Зеления котарак), Кристобал открива, че Камила е сестрата на Аналия и че е започнала да работи като танцьорка, за да се опита да открие сестра си.

Когато Ана (Мариана) отива за първи път на работа като бавачка на Адриана, малката и Йоя я посрещат много добре, но Доня Кармен се държи много сериозно и съобщава на Ана, че тя е човека, който ще й каже как да се грижи за Адриана, без Кармен да подозира, че пред нея стои дъщеря й Мариана и че сега е с лицето на Аналия.

7 серия

Доня Кармен изгонва Ана!

Преди Ана да започне да изпълнява своите задължения като бавачка на Адриана, Доня Кармен разговаря много сериозно с нея. Разпитва я за семейството и обучението й. Доня Кармен подозира, че има нещо тъмно в миналото й и че се интересува от парите на семейството, поради което се опитва да съблазни Даниел. Освен това, Ана няма документи и за това тя си тръгва от дома на семейство Монтиел, оставяйки Доня Кармен с думите на уста.

От друга страна, Ларес е принуден да пусне на свобода Рики Монтана, тъй като няма нужните доказателства срещу него. Освен това, Ларес предупреждава Монтана, че когато Аналия се появи, той ще трябва да отговаря за всичките си престъпления.

Когато разбира, че Камила е сестра на Аналия, лейтенант Кристобал споделя с Камила, че издирват Аналия, защото вярват, че тя е искала да предаде Монтана, а той се е постарал да я принуди да замълчи. Кристобал иска да помогне на Камила в търсенето на Аналия.

Даниел се среща отново с брат си Маурисио. Даниел се извинява на брат си за това, че не се е грижил достатъчно за съпругата си Мариана. Маурисио все още не може да я забрави, тъй като винаги е бил влюбен в Мариана и винаги я е ценил високо. Маурисио се радва да види, че брат му се е променил и обещава да заживеят отново заедно.

По-късно, Сара приготвя вечеря за добре дошла в компанията Angel's. Изведнъж Сара започва да целува страстно Даниел. Малко след това, той се отдръпва от нея, тъй като Йоя му съобщава, че Кармен е изгонила Ана.

8 серия

Доня Кармен приема Ана като свой враг!

Лейтенант Кристобал не иска да излага на опасност сестрата на Аналия. Въпреки това, Камила настоява да продължи да работи в „El Gato Verde", за да разследва какво се е случило със сестра й Аналия. Кристобал предлага на Камила да се включи в полицейския екип, за да работят заедно в издирването на Аналия.

По-късно, Камила се връща на работа в бара на Монтана като екзотична танцьорка. Той увеличава заплатата на Камила, тъй като тя е единствената девойка, която е останала в бара след „посещението" на полицаите.

От друга страна, Даниел се извинява на Ана. Той разбира, че Доня Кармен я е изгонила след като я разпитала за миналото и е поискала документите. Даниел настоява Ана да се върне в дома му, за да се грижи за Адриана. Тя обещава да помисли върху предложението му.

Д-р Армандо няма желание Ана да работи в дома на Даниел и за това й предлага да напусне страната, за да не излага на опасност своя живот. Освен това, той й казва, че й е намерил фалшиви документи за самоличност. Армандо й признава, че прави всичко за нея, защото я обича. Тя, обаче, си мисли, че той я обича като дъщеря.

Сара убеждава леля си Кармен, че тя е жена, която не иска да се забърква с Даниел, защото той е бил съпруг на любимата й братовчедка, въпреки че истината е по-различна. Сара винаги е искала да заеме президентското място на Мариана и да бъде със съпруга й. Кармен вярва, че племенницата й е безопасна и за това предлага на Сара да съблазни Даниел, да измисли някакво пътуване по работа, по време на което двамата могат да се усамотят.

По-късно, Даниел дава ясно да се разбере, че няма да позволи на Кармен да унижава Ана. Той е обиден на Кармен. Тя си мисли, че единствената виновница за тази ситуация е самата Ана и от този момент, Ана се превръща във враг на Доня Кармен. Доня Кармен заявява на Даниел, че много добре разбира позицията му като мъж, който е привлечен от тази жена и иска да има връзка с нея. Тя му заявява, че няма да позволи на такива жени да влизат в дома й. По тази причина, Даниел решава да напусне къщата и да заживее сам с дъщеря си. Ернесто моли Кармен да не позволява на Даниел да живее на друго място с внучката му Адриана.

9 серия

Сара и Доня Кармен искат да превърнат живота на Ана в ад!

Даниел настоява Ана да бъде бавачка на дъщеря му Адриана. За това, той отива да я търси, за да я покани на вечеря със семейството. Когато Ернесто казва на Кармен, тя побеснява. Тя се скарва на внучката си Адриана и тя се сърди на баба си за това, че говори зле за нея и за Ана. Йоя казва на Адриана, че трябва да прости на баба си, която може би ревнува, защото мисли, че Ана може да й отнеме любовта, която изпитва към нея.

В това време, Ернесто си спомня за дъщеря си Мариана и се натъжава като вижда колко много внучката му Адриана прилича на Мариана, още повече че Адриана обича да учи и да чете поезия, също като Мариана.

От друга страна, отец Бенито (приятел и довереник на Ернесто) съветва Мигел да учи и да изостави наркотиците и лошия живот, тъй като Ернесто, въпреки че никога не го е признал за свой син, иска да даде полагаемото място на Мигел в семейството.

В бара, лейтенант Кристобал вижда Камила да танцува. Той я поздравява за доброто изпълнение. Моли я да внимава и ако по някакъв начин животът й е в опасност, да напусне операцията за издирването на Аналия. Марлене (личната асистентка на Монтана) ги изненадва в гримьорната. Кристобал бързо излиза от положение като се представя за пияница, който се е влюбил в Камила. По-късно, Камила признава на Кристобал, че е бил първият мъж, който я е целунал. При това, тази първа нейна целувка се е оказала лъжа.

В това време, Агустина чува новината, че се разследват собствениците на бар „El Gato Verde" по подозрения, че имат нещо общо с изчезването на Аналия. Агустина има надеждата, че дъщеря й Аналия е жива, въпреки че допуска, че дъщеря й може да е мъртва.

Доня Кармен и Сара разкриват, че Даниел настоява да доведе в дома им Ана. Те се договарят да направят живота на Ана невъзможен, докато тя се грижи за Адриана.

10 серия

Ана започва да си спомня миналото!

Рики Монтана и неговия доверен човек Китаеца са на път да приберат пратката с кокаин. Полицията се опитва да им заложи капан, но Рики се усеща на време. По-късно, Рики се среща с баща си (който е д-р Армандо Ривера), към когото насочва пистолет, мислейки докторът за свой враг. Въпреки че Армандо разговаря с Рикардо като със син, Рики не може да прости на баща си, че е позволил майка му да умре (съпругата на Армандо). Въпреки че Армандо скрива сина си от полицията, Рики е ранен и докторът е принуден да го занесе по спешност в кабинета си, за да го лекува.

По време на същата операция, Кристобал и капитан Ларес трябва да приключат в Мурийо и неговите съучастниците. Започва престрелка и Кристобал спасява живота на своя капитан.

По време на вечерята по посрещане на Ана, тя се харесва на малката Адриана след като защитава момичето, тъй като Сара не спира да нарича Адриана „Енана", а това не й харесва. Ана казва на Сара, че всички заслужават уважение, както възрастните, така и децата. Даниел и Ернесто подкрепят Ана. Сара побеснява и решава да напусне вечерята. Освен това, Сара убеждава Кармен, че Ана е убедила Даниел да отидат да живеят на друго място. По тази причина, Доня Кармен иска да направи живота на Ана невъзможен, за да поиска тя сама да напусне къщата. Сара обещава да й помогне.

Когато Адриана показва своята стая, Ана започва да плаче, виждайки снимка на майка й, която малката пази в стаята си. След това, Ниевес (шофьорът на семейство Андраде) разкрива пред Ана, че съпругата на Даниел е умряла в пламъци при автомобилна катастрофа. Тя си спомня съня, в който тя е била съпруга на Даниел и в който е преживяла автомобилна катастрофа. Той й казва, че тя няма нищо общо с Мариана.

В това време, Даниел успокоява дъщеря си Адриана, която започва да плаче, защото майка й й липсва. Той я успокоява, казвайки й, че майка й я пази от небето. Освен това, Даниел и Йоя си признават, че Мариана продължава да им липсва. Двамата са убедени, че Ана ще бъде една добра бавачка за Адриана, въпреки че са наясно, че Доня Кармен ще се опита да вгорчи живота на Ана, тъй като Кармен продължава да се съмнява в нея.

Когато излиза от упойката след операцията, Рики заплашва Роберто да го убие със собствения му ланец. В този момент, Роберто трябва да го заведе при Армандо.

11 серия

Доня Кармен унижава Ана!

Дон Армандо не иска да разкаже на Ана за тъмното си минало. Той обещава да й помогне да разкрие миналото си и да се срещне със семейството си. Освен това, Армандо признава на Ана, че е била в кома и за това е изгубила паметта си и има възможност да не успее да си спомни миналото. Д-р Армандо и Роберто искат да скрият от Ана миналото й, тъй като те продължават да вярват, че тя е Аналия, за която знаят в какво е била замесена, без да подозират истината, че е била полицейски агент.

След като се събужда и заплашва Роберто да го заведе при доктора, Рики Монтана припада, тъй като е много слаб след операцията. По-късно, д-р Армандо казва на Роберто, че Рики е негов син и за това трябва да му помогне.

Преди да се погрижи за Адрианита, Ана закусва заедно с Даниел. Тогава той й предлага да работи за неговата авио-компания, тъй като той е уверен, че тя има талант да се занимава с бизнес.

От друга страна, Исабел предупреждава Сара, че я търсят, тъй като са я заловили да разговаря с мафиот, който по-късно е изпратил да убият мъжа, когото са открили. По тази причина, Исабел предлага пари на адвоката на семейството на убития в замяна на видео-записа, на който се вижда, че Сара е преспала с един мафиот, с когото има общ бизнес. Исабел се притеснява, че този запис може да навреди на компанията и семейството.

В това време, Сара се опитва да спечели обичта на Адрианита. За целта завежда клоун в дома и й подарява компютър-играчка, но Адриана не приема подаръците, защото иска да я приемат като възрастна.

Когато Ана започва да се занимава с Адриана, Доня Кармен започва да унижава новата бавачка, принуждавайки я да носи униформа като тази на прислугата. Освен това, Доня Кармен казва на Ана, че трябва да яде с прислугата в кухнята.

Даниел и Сара заминават на служебно пътуване. Сара му признава, че ще трябва да се върнат по-късно от предвиденото. Въпреки че Сара се опитва да го съблазни, Даниел я отблъсква.

12 серия

Сара прави опит да се самоубие, за да привлече вниманието на Даниел!

Когато пристигат в хотела, в който трябва да отседнат при служебното си пътуване до Атланта, Даниел разбира, че Сара отново е действала подмолно като е запазила само една стая за двамата.

Междувременно, Рики Монтана се ядосва на баща си Армандо, когато разбира, че той го е оперирал без негово позволение в неговата клиника. Освен това, Рики обвинява баща си за това, че е оставил майка му да умре на операционната маса, въпреки че той го уверява, че е направил всичко възможно, за да я спаси.

Доня Кармен не приема и постоянно унижава Ана. По тази причина Ана се чувства много зле и се чувства наранена от отхвърлянето на Кармен. Дон Ернесто разбира на какви унижения подлага съпругата му новата бавачка на внучката му. Той казва на Ана, че й дава позволение да свали униформата, но тя не иска да нарушава правилата на Доня Кармен.

По-късно, Ана получава телефонно обаждане от секретарката на Сара (Вики), която съобщава, че Даниел и Сара са заминали в Атланта по бизнес, организирано от самата Сара.

Късно вечерта, Сара се напива и разказва на Даниел, че тя е била бременна с дете от него, но е изгубила бебето след смъртта на Мариана. Той й казва, че съжалява много. Той я прегръща нежно. Всъщност тя деликатно го обвинява за загубата на детето, тъй като той не е пожелал да се ожени за нея и тя е изпаднала в депресия.

От друга страна, Исабел предава всички доказателства против Сара на отец Бенито. Тя показва, че Сара винаги е мразела Мариана и е искала да й отнеме съпруга и да заеме нейното място в авио-компанията. Исабел моли свещеника да пази доказателствата и да ги предаде на властите в нужния момент. Освен това, Исабел е убедена, че Сара е виновна за смъртта на Мариана.

Въпреки Ана моли Адрианита да не казва нищо на баща си, малката се обажда по телефона на Даниел, за да му каже на какво унижение е подложена Ана от баба й - да носи униформа и да яде с прислугата в кухнята. За това, Доня Кармен се ядосва и упреква твърдо внучката си. Ана се противопоставя на Доня Кармен и настоява да уважава Адриана. Ана иска да напусне къщата, но Адриана я умолява да остане. Доня Кармен казва, че може да остане в дома й, ако изпълнява нейните правила и ако предотвратява срещи с Даниел... В това време, прислугата и Йоя коментират, че Ана говори точно като покойната Мариана.

Рики Монтана се влюбва в кралицата на своя нощен клуб, Камила, на която подарява пералня машина, тъй като тя го моли за аванс, за да купи пералня машина на майка си.

Мафиотът Толедо се обажда по телефона на Сара, за да й съобщи, че не е успял да убие Монтана, както двамата са планирали да приключат с него. Когато разкрива, че Даниел иска да се върне от пътуването си, за да вечеря и разговаря с Ана, Сара решава да вземе няколко хапчета и алкохол, симулирайки опит за самоубийство. Тя се надява Даниел да я открие навреме, за да я закара до болницата. Така и става.

13 серия

Ана започва да се влюбва в Даниел!

Въпреки че е много зле след опита за самоубийство, злата Сара има шанс да се спаси след действията на лекарите.

От друга страна, Камила чува един разговор на Монтана с неговите съучастници и подозира, че сестра й може да е жива, тъй като той иска да я открие. Лейтенант Кристофор й казва, че според информацията, с която разполагат, Аналия може би е мъртва. По-късно, Камила трябва да помогне на Китаеца и съпругата му, която е на път да роди. И Кристофор, който убеждава Китаеца, че е колега по медицина на Камила, помага на Лупе да роди детето си. Без да подозира, че Кристофор е полицай, Китаеца го моли да стане кръстник на детето му, както и да избере името му.

Когато Исабел чува за първи път гласа на Ана, той много й напомня на гласа на Мариана. Накрая, Ана и Исабел стават приятелки. Освен това, Йоя казва на Кармен, че Ана много прилича на Мариана и въпреки че Кармен не иска да приеме това, тя приема, че в думите на Йоя има нещо вярно. Йоя упреква Доня Кармен за това, че държи зле с Ана.

Даниел разказва на Исабел, че Сара е направила опит за самоубийство и трябва да останат засега в Атланта. Даниел моли Ана да остане с него и Адриана, казвайки й, че има нужда от нея. Тя приема да продължи да се грижи за малката.

По-късно, Ана открива сред документите на д-р Армандо едно съобщение за смъртта на Мариана Андраде. Тя си спомня, че е била в онази кола, без да подозира, че тя е Мариана с лицето на Аналия. Тя не може да си обясни защо нейното име не се появява в нито едно от съобщенията.

През нощта, в опит да научи нещо за дъщеря си Аналия, Агустина (майката на Аналия и Камила) излиза заедно с приятелката си Олга (майката на Мигел) в нощния клуб на Монтана, в който Аналия е танцувала, без да подозира, че дъщеря й Камила танцува на онова място.

В това време, Ана сънува, че Даниел се завръща от Атланта и че й казва, когато я вижда, че се е върнал заради нея. Тя си представя как се целуват страстно.

14 серия

Даниел и Ана се целуват страстно!

Пред къщата на семейство Андраде, Мигел признава на гаджето си, Чаникуа, че той е син на един милионер, който не е поискал да го признае. Той иска да отмъсти на баща си като отнеме всичките му пари. По-късно, Чаникуа се опитва да убеди Мигел да правят любов в градината на къщата, но той е против, тъй като иска да прави нещата както трябва. Когато шофьорът на Доня Кармен ги открива, той ги изгонва от там. По тази причина, Чаникуа се ядосва и се опитва да го нападне с нож, но за щастие, Мигел успява да я спира.

В това време, Ернесто признава на Йоя, че има извънбрачен син.

В нощния клуб на Монтана, Олга се блъсва в Камила и тя я удря по лицето. Тъй като Олга започва да кърви от носа, Камила се опитва да предупреди приятелката й, която е на шоуто, без да знае, че Олга е приятелка на майка й (Агустина) и че тя се намира в бара. За щастие, Марлене предлага да съобщи на Агустина, че приятелката й Олга е претърпяла инцидент. Освен това, налага им се да избягат от там, тъй като един типове откриват огън в опит да убият Монтана, който в този момент не е в бара. Благодарение на това, Агустина не разкрива, че дъщеря й танцува в „Зелената котка".

Същата нощ, когато вижда как танцува, Марлене разбира, че Камила има голям талант и може да замести Аналия. Марлене иска да я превърне в звездата на „Зелената котка".

След като Кристофор помага на съпругата на Китаеца, той го представя на шефа си. Кристофор приема протегната за приятелство ръка.

При пътуването си обратно от Атланта, Даниел си спомня, че Ана е жената, с която се е запознал преди четири години, когато се е блъснал в лимузината й и че тя му е казала, че е балерина.

Вечерта, Даниел кани Ана на вечеря в луксозен ресторант, където той й признава, че я обича и накрая двамата се целуват страстно за първи път. Ана усеща, че познава добре целувките на Даниел.

Когато разбира, че Даниел е отишъл да се срещне с Ана, Сара побеснява. Исабел разбира, че Сара се е опитала да се самоубие, за да привлече вниманието на Даниел.

Докато разпитва за Аналия, д-р Армандо и Роберто са нападнати от един мафиоти, които ги задържат и пребиват. Адвокатът на Монтана настоява да му кажат кой ги е изпратил да убият Монтана, тъй като те са заподозрени, че са искали да убият шефа му.

15 серия

Ана започва да разкрива миналото на Аналия!

След като Даниел й казва, че си спомня как са се запознали и че тя му е казала, че е танцьорка, Ана признава на Даниел, че тя не си спомня нищо от миналото след като е претърпяла тежка катастрофа, при която е изгубила паметта си.

Когато разбира, че хората му са пребили баща му и Роберто, Рики Монтана изпраща подчинените си в дома и никога повече да не се връщат.

Сара е много ядосана на Толедо, че не е успял да убие Монтана. Толедо заплашва Сара да я убие, ако тя го издаде.

В това време, Кристофър се възползва от „приятелството" с Китаеца, за да разследва организацията на Монтана и така да вкара Монтана в затвора за всичките му престъпления.

От друга страна, Мигел казва на майка си Олга, че е решил да се вслуша в отец Бенито и иска да започне да учи, като позволи на баща си (Ернесто Андраде) да заплати образованието му, за да може да отговоря на положението, дома и компанията на баща си.

Ана се притеснява за д-р Ривера и Роберто, които са в тежко състояние. Те я убеждават, че един мъже са ги нападнали, без да могат да признаят, че са в това състояние заради нея и миналото.

По-късно, Даниел казва на Ана, че иска тя да се върне в дома му като жената, която обича и иска да сподели остатъка от живота му, а не само като бавачка на Адрианита.

Ана признава на д-р Армандо, че е влюбена в Даниел Монтиел. Армандо настоява Ана никога да не разкрива пред Даниел, че тя се е върнала към живота благодарение на него и Роберто. По-късно, Роберто разкрива пред Ана, че са ги набили заради нея. По тази причина Армандо се ядосва на Роберто и го изгонва от къщата си. Така Армандо се вижда принуден да разкрие пред Ана, че е била танцьорка в нощен клуб и й казва, че вярва, че са искали да я убият. Той отново й предлага да замине да живее в чужбина, тъй като там не може да я защити.

Без да казва, че става дума за Ана, Даниел казва на дъщеря си Адриана, че е влюбен в една жена. Малката се ядосва и заявява, че никога няма да я обикне, тъй като не може да си представи, че друга жена може да заеме мястото на майка й (Мариана). След като разбира, че баща й се е влюбил в Ана, Адриана прелива от щастие.

16 серия

Монтана разкрива, че Ана е отседнала в дома на баща му!

Ана умолява д-р Армандо да й каже кой е бил нощния бар, в който е работила, но той не й казва, защото вярва, че животът на Ана е изложен на риск. Роберто убеждава Ана да я закара с колата си до входа на нощния клуб, където е работила, за да направи опит да си спомни нещо от миналото си и да не излага на опасност живота си. Д-р Армандо и Роберто стигат до разбирателство.

Олга посещава приятелката си Агустина. Олга разбира, че дъщерята на приятелката й е танцьорката, в която се е блъснала в „Зелената котка", въпреки че майка й вярва, че Камила работи в един ресторант. Камила обяснява на Олга, че работи за полицията, с която искат да разнищят какво се е случило със сестра й и за това танцува в „Зелената котка", където е работила сестра й Аналия.

Когато вижда как една кола с двама мъже се приближава и наблюдава с любопитство, Ана се приближава без да знае, че това са Монтана и Китаеца, но Ниевес (шофьорът на семейство Андраде) я спира. Въпреки това, Монтана вече разбира къде може да открие своята любимка Аналия - в къщата на собствения му баща.

Когато се завръща от Атланта, Сара се ядосва на Даниел за това, че я е изоставил в клиниката. Малко по-късно, най-изненадващо Сара започва да го целува страстно, но Даниел я отблъсква, казвайки й, че обича Ана. Това още повече я ядосва.

Сара разкрива пред леля си Кармен, че Ана е годеница на Даниел.

След като я успокоява, защото се измъчва заради това, че лъже майка си, Кристофор се чувства привлечен от Камила и двамата се целуват страстно.

От друга страна, Толедо предлага много пари на Едноокия (един от доверените лица на Монтана), за да убие шефа си.

17 серия

Доня Кармен може да поиска да се отърве от съпруга си!

Сара и Ана се срещат. Сара казва на Ана, че Даниел е обсебен от нея заради красотата й, но я уверява, че Даниел е женкар и че не е влюбен в нея. Ана усеща, че Сара е наранена и отчаяна от отхвърлянето на Даниел. За това тя не обръща внимание на злата Сара.

Доня Кармен настоява пред съпруга си, че ако не е била тя, той никога нямаше да се превърне във важен бизнесмен. Тя казва на Ернесто, че тя ще продаде своите акции от компанията, които са много, ако Даниел продължи връзката си с Ана. Кармен продължава да вярва, че Ана опитва да се докопа до парите на семейството, забърквайки се с Даниел.

Исабел отива при Ернесто, за да подпише някакви документи. Исабел го вижда в какво цветущо здраве е. Но след това, Доня Кармен убеждава Исабел, че Дон Ернесто е на път да изгуби здравия си разум и за това тя иска да използва Исабел като личен адвокат, настоявайки тя да принуди Ернесто да подпише документ, според който оставя всичко, което притежава, в нейни ръце. Въпреки всичко, Исабел не се доверява на Доня Кармен и иска преди това да се увери в думите й като поговори с Дон Ернесто.

По-късно, Дон Ернесто претърпява инцидент, падайки по стълбите. И тъй като Доня Кармен може да се възползва от ситуацията, да изкара Ернесто неспособен и така да получи всичко негово, Дон Ернесто е на крачка от смъртта.

Даниел запознава Ана с брат си Маурисио. След това Даниел моли Ана да му помага в самолетната компания. Малко след това, двамата се целуват страстно.

След като се целуват страстно, Кристофор моли Камила да се отдръпне от операцията против Монтана, признавайки й, че я обича. Въпреки опитите му да я разубеди, Камила продължава да настоява на своето - да продължи работата си Монтана. Това става причина Кристофор и Камила да се скарат. Камила решава да предизвика ревността на Кристофор и за това отива в университета с Мигел, който е решил да се върне към учението, за да може да заеме мястото, което заслужава, в семейството на баща си.

По-късно, Кристофор започва работа на яхтата на Монтана като чистач.

Рики среща Аналия в една книжарница. Тя се държи към него като към напълно непознат. Той не знае какво става с любимата му. Освен това, той подозира, че Аналия страда от амнезия. В този момент му се обажда Едноокия, за да му каже, че е открил Аналия. Монтана си дава сметка, че се опитват да му заложат капан.

От друга страна, Сара съобщава на леля си Кармен, че Ана започва работа в компанията благодарение на Даниел. Те искат да се отърват от Ана преди да се е докопала до акциите на компанията.

В това време, Олга признава на приятелката си Агустина, че тя и Ернесто са били влюбени, но Доня Кармен ги е разделила и че Доня Кармен е платила на едни хора, за да превърнат живота й в ад. Олга разкрива, че преди години се е срещнала с Ернесто и са правили любов, а в резултат на това се е родил сина й Мигел. Олга се страхува да не би Доня Кармен да се опита да направи живота на Мигел непоносим, както е направила с нея.

Когато Едноокия се опитва да убие Монтана, Кристофър успява да изпревари Едноокия и го ранява, спечелвайки по този начин доверието на Монтана.

Междувременно, Маурисио (братът на Даниел) разбира, че Ана е била танцьорка в нощния клуб и за това започва да подозира, че Ана иска да съблазни Даниел, за да присвои състоянието му.

18 серия

Даниел и Ана се отдават на любовта си!

Без да подозира, че е изгубила паметта си и че в действителност е Мариана, Маурисио нарича Ана с името Аналия и й казва, че е посещавал бара, в който я е виждал да танцува. За това той подозира Ана, че се опитва да съблазни брат му Даниел, за да се докопа до състоянието му.

Даниел казва на Доня Кармен, че Ана е негова годеница. По тази причина Кармен се ядосва.

В това време, Камила признава на приятелката си Жасмин, че се е влюбила в един полицай, с когото се е запознала в бара.

Тъй като Кристофър само е ранил Едноокия, Монтана и Китаеца измъчват Едноокия, за да разберат заради кого ги е предал и накрая мъжът признава, че Толедо иска да убие Монтана. Монтана отнема живота на Едноокия с един изстрел. След това Монтана нарежда на своите хора да убият Толедо и те отиват да изпълнят заповедта му.

По-късно, Монтана моли адвокат Селестино (по-познат като Дебелия) да разследва кой се е съюзил с Толедо, за да го убие. Монтана иска помощ и от Марлене - да провери дали жената, която е срещнал, е Аналия, тъй като Марлене е била дълго време с нея, докато е работила в бара.

Ана се притеснява от положението и казва на Даниел, че ще е по-добре да се разделят, тъй като нещата са станали много трудни. Въпреки това, Даниел е готов да се бори за любовта си и казва на Ана, че я обича и че двамата могат да бъдат щастливи.

През нощта, Даниел завежда Ана на яхтата си. Там двамата се отдават на любовта си, правят любов за първи път, въпреки че и преди са били заедно, когато тя е била с лицето на Мариана. Двамата се заклеват да не се разделят завинаги и винаги да се обичат.

В това време, д-р Армандо прави планове да отдалечи Ана от там, за да не я наранят.

По-късно, Монтана отива до дома на баща си, за да вземе Аналия.

19 серия

Доня Кармен се противопоставя на Олга!

Рики Монтана отива в дома на баща си, за да настоява да му върне Аналия. След това му разкрива, че той е собственика на „Зелената котка". Армандо си дава сметка, че синът му се е превърнал в престъпник и мафиот, способен на убийство. Армандо отказва да му предаде Аналия, настоявайки че той не познава тази жена. Монтана изважда пистолет и заплашва баща си. За щастие, появява Роберто и попречва на Рики да нарани доктора, заплашвайки го на свой ред с пистолет. Монтана успява да неутрализира Роберто и да му избие пистолета. Заплашвайки ги със смърт, той принуждава Роберто и баща си да го оставят да претърси къщата за Аналия, но не я открива, тъй като в този момент тя е с Даниел. Единственото, което постига Монтана, е да се увери, че жената, която баща й крие, е Аналия, въпреки че е забелязал колко различна е станала, нейният глас се е променил както и вкусовете.

След като правят любов, Ана признава на Даниел, че страда от загуба на паметта след преживяна катастрофа, след която д-р Армандо я е спасил и е възстановил лицето й по снимките, които е открил за нея. След това Ана и Даниел прекарват цялата нощ будни, наслаждавайки се на компанията си. На сутринта, двамата се наслаждават на любовта си на неговата яхта, където той й подарява годежен пръстен, настоявайки да се омъжи за него. В този момент тя започва да си спомня за катастрофата. След това, Даниел признава на Ана, че се е оженил за една, в която не е бил влюбен наистина, без да подозира, че пред него стои самата Мариана с лицето на Аналия.

Армандо изпитва ревност, когато разбира, че Ана е преспала с Даниел.

Въпреки че е в безсъзнание в една клиника, Олга посещава любовта на живота си, чийто живот е изложен на риск. Тя умолява Ернесто да се бори за живота си, за да може да помогне на сина си Мигел. В този момент, Ернесто стиска ръката на Олга, но не може да каже и думичка. След като открива Олга в болничната стая на Ернесто, Доня Кармен побеснява и започва да обижда и удря Олга, в опит да я изгони от стаята.

Когато вижда годеника си Мигел заедно с Камила, Чаникуа започва да ревнува и за това напада Камила. За щастие в този момент се появява Кристофър и успява да спаси жената, която обича. Камила благодари на Кристофър с една страстна целувка по устата. Той я отблъсква, защото не иска да я нарани.

На следващия ден, Камила и Кристофър се срещат отново - той я учи как да си служи с оръжие, за да може да се защитава сама.

В това време, Мигел решава да сложи край на връзката си с Чаникуа, тъй като той иска да промени живота си, за да може да влезе с гордо вдигната глава в семейството на баща си.

20 серия

Исабел разкрива, че Ана има амнезия!

Даниел усеща Ана много далечна след като й е направил предложение за брак, а тя не му е дала никакъв отговор. По-късно, Даниел казва на Ана, че тя е първата жена, в която се влюбва и признава, че никога не е обичал Мариана, въпреки че много я е харесвал и по тази причина я е наранил много като се е забъркал с друга жена. Даниел иска да помогне на Ана да възстанови миналото си, въпреки че тя се срамува от това, което той може да разкрие за нея.

В това време, Доня Кармен признава на Йоя, че е ударила няколко шамара и е обидила Олга, когато я е открила в болничната стая на Ернесто. Тя се заканва да разруши Ана също както е направила с Олга.

По-късно, Йоя посещава Олга, за да я упрекне за това, че е посетила Ернесто. Отбелязва, че е постъпила много необмислено, излагайки се на риска да бъде разкрита от Кармен, която може много да й навреди.

От друга страна, Кристофър приема предложението на Монтана да работи за него.

Маурисио разказва на Исабел, че в действителност Ана се казва Аналия и че е работила като танцьорка в нощен бар. За това той подозира, че Ана се опитва да се докопа до състоянието на Даниел. Въпреки всичките им подозрения, и Исабел, и Маурисио са забелязали, че гласът на Ана е същия като на Мариана и поради това успява да хипнотизира всички.

По-късно, Исабел отива да говори с Ана. Тя научава от Ана и Роберто, че Ана не си спомня нищо от миналото си след тежка катастрофа и че се е възстановила благодарение на усилията на д-р Армандо.

Д-р Армандо подава оплакване срещу сина си Рики за това, че се е опитал да го убие и за влизане с взлом в дома му. По-късно, полицията арестува Монтана, а също така и Кристофър, който се опитва да защити „шефа си".

Въпреки че иска да сложи край на връзката си с Чаникуа, Мигел отново ляга с нея. След това отново къса с нея, защото иска да влезе в семейството на баща си, но не може да има гадже като нея - той се срамува от нея.

21 серия

Докторът разкрива, че Ана не е Аналия!

След като разказва всичко на Исабел, Роберто решава да разкаже на Ана, че един мафиот, който се казва Монтана, твърди, че тя му е била любовница. Той й казва, че Монтана е син на доктора. Той й разкрива, че Армандо е влюбен в нея. Роберто съветва Ана да напусне страната, за да не излага живота си на риск, както и живота на Даниел и Адрианита. След чутото, Ана страда много, защото не й харесва това, което научава за миналото си.

В това време, в компанията, Сара разкрива пред акционерите, сред които е и Даниел, че компанията се намира в пропаст.

В болницата, Ернесто казва на отец Бенито, че иска да се запознае със сина си Мигел.

Зад решетките, Кристофър и Монтана започват да подозират, че ученият Армандо може да е сменил тази жена за друга и да е създал перфектната жена. Въпреки че приемат това за абсурдно, те искат да се убедят дали това е вярно. Докато Кристофър разговаря насаме с капитан Ларес, той му казва, че Монтана е открил Аналия в дома на д-р Армандо.

По-късно, Дебелакът (адвокатът на Монтана) и Марлене („управителката" на нощния бар) се представят на Ана като нейни приятелки, но тя не си спомня за тях.

Междувременно, д-р Армандо открива, че кръвната група на Ана не е същата като тази на Аналия.

Малко по-късно, Дебелакът настоява доктора да предаде Аналия, но той се опитва да го убеди, че тази жена не е Аналия.

Тъй като Ана не иска да бъде Аналия, тя избягва с мотора си.

От своя страна, Мигел кани Камила в един много луксозен ресторант да хапнат, но там не искат да ги пуснат, защото ресторантът е само за „паралии". Мигел побеснява.

Даниел забелязва, че кабинетът на Ана не е боядисан в цвета, в който той е казал. Когато потърсва отговорния за това, Сара обвинява асистентката си Вики, въпреки че самата Сара е била тази, която е наредила боядисването.

22 серия

Ана избягва, за да не предизвиква повече проблеми!

Сара се надява нейната секретарка и доверено лице Вики да стане лична асистентка на Даниел или Ана, за да може да я информира за всяка стъпка, която предприемат Даниел и Ана.

Мигел разбира, че Дон Ернесто е много болен. Той си мисли, че баща му ще умре преди да му даде полагаемото му място в семейството. По-късно, отец Бенито казва на Мигел, че Дон Ернесто иска да се запознае с него. Мигел се противопоставя и заявява, че не иска да се вижда с баща си. Олга признава, че Ернесто винаги е искал да познава сина си, но тя не му е позволявала, защото се е страхувала, че съпругата му Доня Кармен може да го нарани.

Жасмин съветва приятелката си Камила да се сгоди с Мигел, но тя не иска, тъй като е влюбена в Кристофър, който продължава да е в затвора заедно с Монтана.

Д-р Армандо стига до заключението, че е сгрешил и че в действителност е спасил Мариана, която в момента е с лицето на Аналия. По тази причина, Армандо се ядосва и разказва на Роберто за грешката и че са възстановили лицето на Аналия върху друга жена. Така двамата разбират, че са върнали живота на Мариана Монтиел с лицето на Аналия, а Аналия е в гроб под името Мариана. Двамата планират да отворят гроба, за да вземат материал за ДНК-анализ.

Когато излиза от затвора, Монтана се ядосва, защото Аналия не е при него. Марлене обяснява на Монтана, че тази жена е идентична с Аналия, но се държи като напълно различна жена.

В това време, Аналия е много разстроена и разказва на Даниел, че е разкрила, че в миналото си е била е танцьорка в стриптийз-бар и че е била любовница на един мафиот. Ана не иска Даниел и Адриана да се окажат в опасно положение заради нея, тъй като Монтана е престъпник и може да ги нарани. Даниел не иска Ана да се отдалечава. По този повод прави предложение на Ана - да се скрие от Монтана в къщата му на плажа, докато разрешат проблема. Тя не иска да създава повече проблеми на Даниел. След като той й казва, че я обича, тя избягва от Даниел.

Мигел предлага на Камила да отидат на плажа, за да учат. Изненадващо, Мигел целува страстно Камила, докато Кристофър ги наблюдава ревниво. И Камила отговаря на целувката на Мигел, за да накара Кристофър да ревнува.

23 серия

Дон Ернесто се запознава със сина си Мигел!

Камила успява да предизвика ревността на Кристофър като целува Мигел. Кристофър се опитва да целуне Камила, но тя го отблъсква и му заявява, че нещата не стават както и когато той иска.

По-късно, Монтана предлага много пари на Чаникуа, за да заведе в „Зелената котка" Аналия, забелязвайки, че тя страда от амнезия и се държи по много странен начин. Там, Чаникуа разкрива, че Камила е новата звезда в нощния клуб. Камила се чувства зле до Марлене, тъй като тя започва да я докосва. Кристофър казва на Камила, че не е длъжна да се връща на работа там, тъй като са открили сестра й Аналия.

От своя страна, Монтана забелязва колко странна е Аналия. Той подозира, че баща му е спасил Аналия и че тя е изгубила паметта си след инцидента, при който е умряла Мариана Монтиел.

В това време, Мигел, придружен от отец Бенито, отива в болницата и се среща за първи път с баща си. Дон Ернесто се надява някой ден синът му да му прости. Дон Ернесто смята, че Мигел е добър младеж и обещава, че след като го представи на семейството си, ще може да му осигури работа в компанията си.

От друга страна, Доня Кармен моли Исабел да й помогне да убеди Даниел да не се събира с Ана, но тя не иска.

По-късно, Ернесто иска развод от Кармен.

Въпреки че са решени да отворят гроба на Мариана, Армандо и Роберто не могат да го направят. Те са почти сигурни, че Ана е Мариана Монтиел, но с лицето на Аналия.

След като Ана избягва, едни приятели на Чаникуа откриват Аналия, въпреки че тя не си ги спомня. Като приятелка на Аналия, Чаникуа отвежда Ана в дома си и й признава, че не смята да я заведе при Монтана, въпреки голямата сума пари, които й е предложил. Ана се чувства зле, защото не може да повярва, че е била замесени с такива престъпници и че Чаникуа е била най-добрата й приятелка.

Междувременно, Даниел е много тъжен след бягството на Ана, която се е отдалечила от него, за да не стане причина той и Адрианита да страдат. След промяната на Ана и след като Маурисио казва на брат си, че е видял Ана да кокетничи с клиенти на нощния клуб, Даниел казва на дъщеря си Адрианита, че няма да се жени за Ана.

24 серия

Ана започва да живее при Чаникуа!

Когато Ернесто моли Кармен за развод, тя побеснява и започва да го обижда, наричайки го с различни епитети, а накрая дори му пожелава смъртта. Кармен не смята да даде развод на съпруга си и отново му напомня, че благодарение на нея компанията е това, което е. Освен това, Кармен подозира, че Ернесто иска да изгради живота си заедно с Олга.

От друга страна, Адрианита е разстроена, защото баща й й е казал, че няма да се ожени за Ана.

В това време, Кристофор съобщава на Камила, че сестра й Аналия е жива, но страда от амнезия и не си спомня нищо от миналото си. Освен това й казва, че е изчезнала.

Далеч от там, в един квартал, където Ана се среща с Чаникуа, започва претърсване, тъй като Китаеца е натоварен със задачата да открие Аналия. По тази причина, Чаникуа дава на Ана един пистолет, за да може да се защити. След това, Чаникуа признава на Ана, че тя я е спасила от полицията в миналото.

Междувременно, Даниел е изпаднал в депресия, защото си мисли, че е изгубил жената, която обича.

Чаникуа побеснява, когато Мигел я предупреждава дори да не си помисля да причини нещо на Камила. Ана се изплашва, мислейки каква е според думите на най-добрата си приятелка, която не си спомня.

Даниел посещава Ернесто в болницата. Той съветва зет си да се бори за любовта, която изпитва към Ана, защото си заслужава да живееш само с любов.

25 серия

Ана разкрива, че в миналото не е била любовница на Монтана!

Вики шантажира Сара, за да я върне на работа в самолетната компания, предлагайки й в замяна информация за Даниел. Съобщава й, че Даниел е излязъл с брат си Маурисио, за да пийнат по едно питие, защото той страда от загубата на Ана.

В това време, Ана плаче заради това, че е далеч от любимия си Даниел. Чаникуа иска да избяга с приятелката си Аналия, за да я предпази от Монтана. Накрая Чаникуа разкрива пред Аналия, че тя е била част от бандата на Монтана и е помагала за разпространението на наркотици, докато той не е полудял по нея и я спечелил с много пари и лукса, който тя е искала; тогава е започнала да танцува в „Зелената котка". Признава й, че е преспала с него.

Междувременно, Монтана признава на Марлене, че е обсебен от Аналия и иска да си я върне. Освен това, той смята, че тя сега е различна жена и още повече го привлича.

Китаецът нарежда на Плешивия да издири Аналия, предлагайки му много пари в замяна.

От друга страна, Исабел се изправя пред Сара, обвинявайки я, че управлява компанията като шантажира хората.

Агустина е много разстроена от това, че не знае нищо за дъщеря си Аналия и от мисълта, че може да я е изгубила завинаги. Нейната приятелка Олга се притеснява да не би Доня Кармен да нарани Мигел, ако научи, че той е син на Ернесто. По-късно, Агустина и Олга разкриват, че Мигел иска да се ожени за Камила и за това иска да й стане годеник. Той иска разрешение от Агустина, за да посещава Камила. Докато Олга не харесва идеята Камила да стане годеница на Мигел, защото е танцьорка в бара „Зелената котка", Агустина е очарована от идеята Мигел да бъде годеник на дъщеря й Камила. А Камила е влюбена в Кристофър, който я моли да се върне като танцьорка в бара, за да събере още информация за сестра си.

След като разбира, че не е била любовница на Монтана, Аналия решава да избяга и да се скрие с Чаникуа, за да не може Монтана да я открие и нарани.

Въпреки риска, д-р Армандо решава да се маскира, за да отиде в квартала, за да потърси Ана. Накрая той я открива, но не може да говори с нея.

26 серия

Даниел преспива със Сара!

Възползвайки се, че Даниел е пиян и наранен след като Ана го е изоставила, Сара съблазнява Даниел и го отвежда в дома си, където правят любов в басейна. След като прекарват нощта заедно, Сара моли Даниел да формализират връзката си, но той й казва, че не я обича. Сара му обяснява, че за нея това не е важно, защото не вярва в любовта и че единствено иска да се наслади на секса с него и състоянието на двамата.

Адрианита се досеща, че Даниел се е разделил с Ана. Тя се разболява и има силни болки в главата.

В това време, Ана не може да понесе съжителството с Чаникуа и другите престъпници и е много тъжна, защото е изгубила Даниел и Адрианита. Чаникуа не може да приеме, че приятелката й не е същата Аналия, която е познавала, тя започва да се кара с нея, настоявайки да разбере дали Ана си спомня каква е била. Ана е принудена да се защити с един пистолет, а Чаникуа се радва, защото си мисли, че тя е започнала да си спомня и започва да прилича на Аналия, която е познавала.

По-късно, Ана се обажда на Йоя, за да разбере как е Адрианита. Така тя научава, че малката е много болна и има треска. По тази причина, Ана се опитва да избяга и на пътя среща Армандо, преоблечен като скитник. Ана не успява да избяга, защото членовете на бандата я открива. Освен това, те пребиват д-р Армандо.

Междувременно, Мигел споделя с Чаникуа, че е влюбен в Камила и иска да се ожени за нея, защото тя е истинска дама. Много наранена, Чаникуа му казва, че Камила е стриптизьорка. Това не го интересува и Чаникуа побеснява. Тя не може да понесе мисълта, че губи Мигел, защото е влюбена в него.

Олга отива да търси Камила в „Зелената котка", за да настоява да остави Мигел на мира. Марлене вярва, че Камила иска да накара Монтана да се влюби в нея. Марлене се ядосва, но Камила й обяснява, че Мигел е момче, което е увлечено по нея.

27 серия

Ана посещава Адрианита!

След като Ана отново е заловена от членовете на бандата, а д-р Армандо е пребит, в квартала започва ново претърсване. Ана и Армандо се възползват от възможността, за да избягат, а Чаникуа е убедена, че Ана ще се върне при нея, когато си даде сметка, че това е единственото място, където може да се скрие от Монтана.

В това време, Доня Кармен поздравява племенницата си Сара за годежа й с Даниел, но я съветва да не се доверява много. Когато научава новината, Исабел се ядосва, защото знае, че Сара не е добър човек и моли Сара да се отдалечи от Даниел и кръщелницата й Адрианита.

На следващия ден, Йоя се противопоставя на Доня Кармен и й казва, че тя не обича Ана, защото иска сама да управлява състоянието на семейството, когато то премине в ръцете на внучката й Адриана.

Д-р Армандо подозира, че Ана в действителност е Мариана. За това той не може да й забрани да посещава семейството си, въпреки че не споделя с нея новите подозрения.

Ана отива в дома на семейство Андраде, за да посети Адрианита. Тя успява да повлияе на детето и то започва да се чувства много по-добре. Йоя и Исабел се заемат със задачата да попречат на Доня Кармен, че Ана е посетила малката.

28 серия

Кармен и Сара искат да разделят Ана и Даниел!

Олга казва на сина си Мигел, че не може да бъде годеник на Камила, защото тя не му подхожда, тъй като тя е танцьорка в нощен клуб и се явява пред мъжете доста разголена.

В това време, Кармен обяснява на съпруга си Ернесто, че никога няма да му даде развод. Той е решен да се раздели с нея, въпреки че Йоя я съветва да не го прави, за да не развържи Дявола, визирайки Доня Кармен.

В момента, в който Адриана е на път да принуди бащата си Даниел и Ана да признаят, че се обичат, се появява Доня Кармен в стаята на малката и прекъсва събирането. Тя отново обижда Ана и я изхвърля от дома си. Адриана се ядосва на баба си и й казва, че не я обича, защото е много лоша. По тази причина Даниел решава да напусне къщата, за да попречи на Доня Кармен да разруши неговото и на дъщеря му щастие. По-късно, Даниел моли Ана да не се разделя с него.

След като планира бъдещата си сватба с приятеля и довереник Рене, Сара наема един детектив, за да следи Исабел, защото Сара се притеснява, че Исабел би могла да извади на бял свят всичките престъпления, които е извършила от както е на поста президент на компанията.

Междувременно, Исабел продължава да предава доказателство против Сара на отец Бенито в случай, че с нея се случи нещо лошо. Свещеникът много се притеснява да не би Исабел да пострада сериозно.

От друга страна, Маурисио (братът на Даниел) разказва на Сара, че се е запознал с Ана преди няколко години, когато е танцувала в оскъдно облекло в един нощен бар. Той не подозира, че Сара е лицемерка и лоша жена. Той наивно вярва, че трябва да спаси брат си от лапите на Ана и да помогне на Сара да се събере с Даниел.

Камила упреква Мигел за това, че е казал, че те са годеници. Тя настоява, че двамата могат да бъдат само приятели, тъй като тя е влюбена в Кристофор.

Въпреки всичко, което е научил за миналото й, Даниел иска да продължи да защитава любимата си Ана.

Кармен казва на Сара, че Ана се е върнала в дома й. Сара разкрива пред леля си, че е научила, че Ана е била стриптизьорка. Сара и Кармен са твърдо решени да унищожат Ана и да я отдалечат от Даниел.

29 серия

Сара и Исабел искат да се избавят една от друга!

В опит да промени мнението на Сара за Ана и за да може тя да я приеме добре като асистентка на вице-президента на компанията (Даниел), Даниел убеждава Сара, че Маурисио се е припознал и греши като си мисли, че е видял Ана да работи като стриптизьорка. Като разбира това, Сара казва на Даниел, че Вики ще бъде на разположение на Ана, тъй като Сара иска Вики да следи от близо Ана като нейна секретарка. Тъй като Сара не вярва на Даниел, тя иска да намери доказателства за това, че Ана е работила като стриптизьорка в нощен бар, за да може да я разобличи пред всички.

От друга страна, Доня Кармен побеснява, когато Йоя й напомня, че тя я е измъкнала от един бордей, където е работела като проститутка, а самата Йоя е била Мадам в този бордей. Кармен заплашва Йоя с нож, предупреждавайки я, че ако посмее да разкрие тази голяма тайна, е способна да я убие.

Мигел и Камила се срещат в университета. По-късно, двамата посещават зоологическата градина, където той й признава, че я обича.

По-късно, Камила признава на майка си и приятелката си Хасмин, че обича Кристофор и по тази причина не може да обикне Мигел.

Монтана вярва, че Кристофър е честен и верен младеж. По тази причина Монтана му дава оръжие, за да бъде един от мъжете, които го пазят.

Даниел споделя с Исабел, че може да се ожени за Сара. Тя побеснява, защото знае, че той е измамил приятелката й Мариана със Сара. За това тя смята да я унищожи, за да й попречи да се омъжи за Даниел.

30 серия

Монтана разбира, че Сара крие нещо!

Вечерта, д-р Армандо кани Ана на вечеря в един ресторант. Докато танцуват, той й казва, че се радва, че работи заедно с Даниел, защото той знае, че тя може да бъде щастлива с него и Адрианита, въпреки че не й споменава, че може би тя е Мариана, съпругата на Даниел.

Доня Кармен се опитва да убеди всички, че Ана е лоша жена. Адрианита не обръща внимание на баба си и повтаря, че не я обича, защото е лоша.

По-късно, Йоя отново се изправя срещу Кармен, казвайки й, че ако отново посмее да я заплаши, тя ще разкрие тайната й (че в миналото е била една проститутка). Кармен я заплашва, че ще я върне в бордея, ако я издаде.

Даниел е принуден да прекара нощта заедно със Сара, въпреки че през цялото време си спомня за Ана.

След като измъчват един от работниците в самолетната компания, той признава на Монтана, че Сара го е принудила да фалшифицира списъка с пасажерите. По тази причина Монтана е убеден, че Сара замисля нещо против него. След като признава всичко, Монтана нарежда на мъжете си да убият и хвърлят в морето работника.

Докато разглежда документите на съпруга си Ернесто, търсейки завещанието му, Кармен открива един чек за Олга. Тя се досеща, че той редовно е изпращал пари на тази жена през всички изминали години.

Адрианита има странен сън. След това споделя с Ана, че е сънувала майка си, а когато е прегърнала майка си, тя се е превърнала в нея (Ана).

Мигел разбира, че Камила работи като стриптизьорка и за това предлага на любимата си да й намери работа. Тя вярва, че той не знае нищо.

По-късно, Олга удря шамар на сина си Мигел, когато той я упреква, че е преспала с Дон Ернесто, а след това не се е омъжила за него.

31 серия

Ана заварва Даниел да се целува със Сара!

Сара отива при Рики, за да иска обяснения. Монтана уверява Сара, че не знае нищо за танцьорката, която се казва Аналия. Рики Монтана е убеден, че след като Сара не е успяла да го убие заедно със съучастника си Толедо, сега може да поиска да го издаде на полицията, тъй като вярва, че тя е разкрила, че Аналия е била в колата на Мариана, когато е умряла. За това, Монтана нарежда на Китаеца и Марлене да скрият всички снимки на Аналия и да не споменават името й.

След като разпитва някои от работниците на самолетната компания, Дебелият (адвокатът на Монтана) разбира, че Сара е искала да убие Монтана, за да се захване сама с бизнеса на Рики. След признанието му, той завършва на дъното на морето, мъртъв.

Когато Ана отива на работа в компанията заедно с Даниел, тя отново се среща със Сара. Тя й казва, че могат да бъдат приятелки, въпреки че единственото, което Сара иска, е да направи за смях Ана. Сара казва на всички, че Ана е била стриптизьорка. Ана отива да подпише договора си при Исабел. Исабел я съветва да се бори за любовта, която изпитва към Даниел, но тя не може да се намесва във връзката между Сара и Даниел. Освен това, малко по-късно Ана се натъжава, когато открива Сара и Даниел да се целуват в неговия офис.

Бясна след като открива няколко чека от Ернесто за Олга, Кармен отива в скромния дом на Олга, за да настоява тя да не се приближава до съпруга й никога. Там, Кармен вижда сина на Олга. Тя се сеща, че го е виждала и преди - когато с Чаникуа са били пред дома й, а Чаникуа е заплашвала Кармен. По тази причина, Олга се ядосва на сина си, но той е решен да промени живота си, за да може да заеме полагаемото му се място в семейството на баща му.

32 серия

Кристофър се среща с Аналия!

Ернесто е решен да представи сина си на семейството си. За това моли Даниел за помощ - иска да вкара Мигел в компанията.

В това време, Кармен се прибира бясна в дома си и се изправя срещу Йоя, защото вярва, че синът на Олга е от Ернесто. Въпреки че Йоя отрича, тя разбира, че Кармен се е насочила в правилна посока.

Ернесто убеждава Ана, че Сара е организирала празник за годишнината на компанията, Ана смята, че не бива да ходи на това празненство. По-късно, Ернесто признава, че Мариана много добре е ръководила компанията, докато не я е поела Сара и не се е превърнала в бедствие. Ернесто подтиква Ана да подготви проект, с който компанията да изплува, тъй като Сара не знае как да ръководи добре компанията. Всъщност той не подозира, че Сара просто използва компанията, за да прикрива мръсния си бизнес.

След като я целува страстно и изненадващо, Мигел казва на Камила, че Кристофър го е заплашил, ако посмее да се подиграе на Камила. За това той й заявява, че е готов да се омъжи за нея. Камила не му отговаря и го моли за малко време, за да помисли. Камила изпитва силна ревност, когато Мигел й казва, че след заплахата си, Кристофър е заминал с една жена. Камила вярва, че тя не е важна за Кристофър.

Междувременно, Ана, Армандо, Ернесто и Исабел отиват на обяд в един ресторант. Там, Исабел и Армандо си допадат. След това, Ана отива в една книжарница, за да купи книга на Адриана. В този момент, един от мъжете на Монтана среща Аналия и я похищава, а Кристофор ги последва с намерението да спаси Аналия.

Даниел разказва на Исабел, че Сара е изгубила негово дете. Исабел моли Даниел да не й вярва, защото тя е голяма манипулаторка и може да прави това в опит да го задържи до себе си.

В търсене на отговори за Ана, Даниел отива в „Зелената котка", за да се срещне с Рики Монтана.

33 серия

Даниел се изправя срещу Монтана!

След като отвличат Ана, Кристофор ги открива (той също е изпратен от Монтана, за да издирва Аналия). Той убива мъжа, за да отведе Аналия. За да спечели доверието на Монтана, той му завежда Аналия.

Когато Даниел отива при Монтана, Даниел започва да се бие с него. Рики го предупреждава, че той ще си върне Аналия и тя отново ще бъде негова. След това, Рики го предупреждава, че Аналия отново ще бъде при него, въпреки че Армандо е взел заповед да не се приближава до нея. Даниел настоява Монтана да остави Ана на мира.

От друга страна, Олга връща всички пари, които Ернесто й е дал за Мигел през годините. Той не ги приема. Той настоява да даде на сина си мястото, което заслужава в неговото семейство. По-късно, Ернесто настоява да се види с Олга. Тя приема, тъй като той винаги е бил мъжа, когото е обичала. Той й иска прошка за това, че не се е борил за любовта си и я моли да му позволи да представи Мигел пред семейството си като негов син, въпреки че трябва да се изправи срещу Кармен.

Исабел застава на страната на Ана. Кармен се противопоставя на Исабел и й казва, че е лицемерка, тъй като тя много добре знае, че винаги е обичала Даниел, дори когато е бил женен за Мариана.

Тъй като Мара е по петите на Чаникуа, тя насочва пистолет към Мигел и го принуждава да я пусне в дома си, възползвайки се от това, че майка му не е там. Той й дава храна и й дава дрехи, за да се преоблече, за да може да се измъкне на членовете от бандата, които я преследват и искат да я убият.

34 серия

Монтана се опитва да изнасили Ана!

Сара признава на леля си Кармен, че това празненство за годишнината на компанията цели да обяви публично своя предстоящ брак с Даниел, дори и пред Ана. Въпреки че той не знае нищо, тя е убедена, че Даниел няма да отрече новината, защото няма да иска да изглежда зле пред присъстващите.

От друга страна, Армандо кани в дома си Исабел - двамата се чувстват привлечени един от друг. След като двамата разговарят, подозренията на доктора, че Ана е Мариана, се засилват. Той моли Исабел да му помогне да поправи грешката си. Освен това, той се осмелява да покаже на Исабел своята лаборатория, в която е спасил живота на Ана. Той й разказва, че тя е претърпяла тежка автомобилна катастрофа, при която е обгоряла сериозно.

След като я вижда толкова красива и пременена, Мигел се опитва да помогне на Чаникуа, за да успее да избяга от Мара. Той й предлага пари, но тя не ги приема.

След като Мигел изпраща цветя на Камила, тя решава да отиде да се види с него в дома му. Тя му казва, че е склонна да приеме предложението му за брак. В това време, Чаникуа, която се крие, чува всичко и се чувства много наранена от Мигел, защото тя наистина го обича.

В дома на Агустина, Олга съветва приятелката си, че трябва да поиска обяснение от дъщеря си Камила за истинската й работа, която е убедила майка си, че е била принудена да напусни следването си по медицина.

Когато Кристофор завежда Аналия в апартамента на Монтана, той се опитва да я принуди да си спомни миналото и дори се опитва да я изнасили. За щастие, Кристофор предупреждава капитан Ларес, който влиза в апартамента на Рики и го задържа за това, че се е опитал да изнасили Аналия, а също така и за отвличането й, докато е имал ограничителна заповед.

35 серия

Камила трябва да избере между Мигел и Кристофър!

След като капитан Ларес спасява Ана от лапите на Монтана, той предлага на Ана да й помогне да се срещне със семейството си, което не помни. Тя обещава да му съобщи, ако има нужда от помощ.

В затвора, Монтана е много притеснен, тъй като адвокатът му коментира, че може да остане в затвора 10 години, ако го обвиняват за отвличането на Аналия.

В това време, Чаникуа заплашва Агустина с един нож, настоявайки да раздели дъщеря си Камила от Мигел.

Камила признава пред Мигел и Олга, че работи в „Зелената котка" в сътрудничество с полицията, за да събере информация от Рики Монтана относно местонахождението на сестра й Аналия, която е жива. Тя моли да не казват нищо на майка й, защото тя много ще се притесни от това, което може да се случи и не би й позволила да продължи работата си там. След това признание, Олга моли Камила за извинение за това, че не й е имала доверие и е смятала, че тя не е подходяща за сина й.

За да предизвика ревността на Кристофор и за да го накара да реагира, Камила му заявява, че ще се ожени за Мигел. Първата му реакция не е това, което е очаквала. След това той й отговаря с една целувка - целувка, с която се опитва да й покаже колко силно я обича, но не иска да я излага на риск заради работата си.

Междувременно, капитан Ларес иска Аналия да се срещне отново със семейството си, тъй като смята, че тя го заслужава. Той се надява, че по този начин тя ще си спомни миналото и най-вече, че е работила за полицията като агент под прикритие.

От своя страна, Даниел побеснява, когато открива, че Монтана е отвлякъл Ана. Малко се след това се опитва да я целуне, но тя го отблъсква.

36 серия

Д-р Армандо разкрива, че Ана е Мариана!

Тъй като Адрианита прекарва следобеда с Ана в дома й, Роберто взема косми от четката на Адриана, за да провери дали е дъщеря на Ана и така да разбере дали Ана е Мариана.

Агустина разказва на Мигел, че Чаникуа я е заплашвала. Ядосан, той отива да я търси. Чаникуа и Мигел започват да се карат, докато накрая започват да се целуват страстно и правят любов.

Както д-р Армандо подозира, след направените анализи на косата на Адрианита, той открива, че тя е дъщеря на Ана. Това означава, че тя е Мариана. Армандо не иска да казва нищо за това на Ана, тъй като не иска да изпадне в положение Ана да не му прости допусната грешка. Въпреки това, Роберто отказва да крие този факт. Освен това, Армандо продължава да таи надежда, че Ана ще си даде сметка, че може да изгради живота си заедно с него.

В това време, Кристофор и Камила отиват заедно на кръщенето на сина на Китаеца, тъй като са кръстници на това дете.

Вечерта, на празненството, което Сара е подготвила, Исабел моли Ана да се бори за любовта си към Даниел, тъй като Сара вече се е опитала да раздели Даниел и Мариана и сега, ако тя се откаже, ще й освободи пътя. По-късно, Сара пийва повече алкохол и целува страстно Даниел, а Ана ги вижда и се чувства много зле.

Междувременно, капитан Ларес посещава Агустина, за да й съобщи, че са открили жива дъщеря й Аналия.

37 серия

Сара обявява своята сватба с Даниел!

Освен че съобщава, че дъщеря й е жива, капитан Ларес обяснява на Агустина, че след катастрофата Аналия е изгубила паметта си и не си спомня никого.

След като преживяват страстни моменти, Мигел казва на Чаникуа, че тя може да му бъде любовница, тъй като той е увлечен по Камила. Той й обяснява, че Камила е жената, която му подхожда, докато тя (Чаникуа) го подлудява в леглото. Чаникуа му отговаря, че тя никога няма да му бъде любовница и го изгонва от дома си.

По време на празненството в дома на семейство Андраде, Кармен казва на Ана, че ако тя остане с Даниел, тя е способна да го изгони от компанията. Както е планирала нещата, Сара се напива на празненството, за да съобщи пред присъстващите за предстоящия си брак с Даниел. И тъй като тя е пияна, това служи като оправдание пред Даниел, че тя го е казала непреднамерено. Ана и Адриана са много наранени от него.

На купона по случай кръщенето на сина на Китаеца, Камила казва на Кристофор, че ако той я помоли, тя може да се раздели с Мигел. Кристофор отговаря, че тя се превръща в център на неговите мисли и не иска да я кара да страда. Той не би си простил, ако нещо лошо й се случи. Камила си тръгва разплакана от купона.

След като Сара съобщава за своя брак с Даниел, Ана напуска празненството и Адрианита тръгва след нея. Без малко да блъснат малката, но за щастие Ана я спасява. По-късно, Исабел признава на Ана, че Мариана винаги е искала да бъде като нея, защото никога не е имала интересно минало. Тя признава, че Ана много й напомня на Мариана по начина, по който се държи.

Когато Сара се събужда след своето пиянство, бесният Даниел изгонва от дома си Сара и й казва, че никога няма да се ожени за нея.

38 серия

Монтана иска да обвини Аналия и Сара за смъртта на Мариана!

Рики моли адвоката си да му помогне да уличи Аналия за това, че е убила Мариана по заповед на Сара.

В това време, Исабел заплашва Сара да я разобличи пред Даниел, че използва компанията, за да помага на наркотрафиканти, ако тя не анулира публично своя годеж с Даниел. Когато Сара настоява пред Ана, че тя ще се омъжи за Даниел, Ана й отговаря, че според нея, Сара не е способна да направи щастливи нито Даниел, нито Адрианита. Сара побеснява, когато Ана я предупреждава да не наранява малката. След това, Даниел приключва връзката си със Сара.

По-късно, Ана се среща с акционерите на компанията, за да им съобщи за подозренията си, че нещо нередно става в компанията. Управителят обвинява Сара за всички тези аномалии.

Агустина казва на дъщеря си, че един полицай й е съобщил, че Аналия се е появила. След това, Камила отива в „Зелената котка", за да разучи. Там тя се сбива с една от танцьорките, Естела, след като тя й казва, че има връзка с Кристофор, а Камила ревнува. Китаецът ги вижда и след това разказва на Кристофор. Той отива да търси жената, която не напуска мислите му нито за секунда, но Кристофор не може да говори с Камила, тъй като тя тръгва с Мигел, който има нова кола и я завежда в елегантен ресторант.

Мигел започва работа в компанията на баща си. Даниел му казва, че за сега никой не бива да научава, че е син на Ернесто. Предлага му малко по малко да се издига в компанията, започвайки с безопасността.

От друга страна, Сара разкрива (благодарение на Рене), че Аналия е работила в нощния клуб на Монтана, въпреки че той крие това. След като проследява Исабел, Сара разкрива, че Исабел може да е предала доказателствата, които има срещу нея, на отец Бенито.

39 серия

Маурисио се опитва да изнудва Ана!

Сара се противопоставя на Ана за това, че я е обвинила за аномалиите в компанията. Сара й казва да не се меси в нейната работа и да се погрижи само за работата си като секретарка на Даниел, за което е наета. Тъй като Ана усеща, че цял живот е работила като управител, тя предава на Даниел доклад, в който са описани всички аномалии в компанията. Даниел се досеща, че Сара е променила някои числа. Ана и Даниел разбират, че всички доклади за работата на компанията са били подправени от момента, в който Сара е заела президентския пост.

Мигел завежда Камила в един елегантен ресторант. Камила съветва Мигел да не харчи с лека ръка парите. Той я уверява, че има много пари, тъй като майка му Олга му е дала всички пари, които баща му Ернесто е давал за него през годините. И там, Мигел предлага брак на Камила, но тя го отхвърля, защото не го обича. Тя му признава, че е влюбена в Кристофор.

От друга страна, д-р Армандо посещава сина си Рики в затвора. Той му признава, че Аналия сега е друг човек. Въпреки това, той не вярва на баща си и смята, че е промил мозъка на Ана, за да не си спомни миналото. Монтана се ядосва и се заклева да му отмъсти и да го убие.

По-късно, Исабел се осмелява отново да заплашва Сара, че ще я издаде пред семейството и полицията за това, че работи с престъпници, мошеници и наркотрафиканти, ако настоява да се омъжи за Даниел. Сара не приема заплахите на Исабел. Сара изпраща своите хора да откраднат доказателствата, които Исабел е предала на отец Бенито. Те запушват устата на свещеника, докато си вършат работата.

Кристофор решава да напусне работата си в полицията, тъй като обича Камила и иска да живее обикновен живот с нея. Капитан Ларес не приема оставката му. Кристофор не му обръща внимание. Ларес го предупреждава, че Монтана може да го убие, ако напусне работата си при мафиота. След това Кристофор се среща с Камила и я целува страстно. Той й казва, че е напуснал работата си в полицията заради нея. Сега им се налага да бягат, за да не може Монтана да ги нарани заради това, че е напуснал работа при него.

Даниел обвинява Сара за подправените сметки на компанията. Сара се оправдава с това, че е трябвало да даде много пари на един човек, за да не закрият бизнеса им. Но това не я оправдава.

Маурисио кани Ана на вечеря. Подтикнат от Сара, Маурисио предлага на Ана пари, за да се отдалечи от семейството му. Тя се ядосва и решава да си тръгне от апартамента му. Научавайки, че е поканил любимата му в дома си, Даниел става много ревнив.

40 серия

Сара нарежда да разрушат сакристията на отец Бенито!

Когато Ана решава да си тръгне от апартамента на Маурисио, Даниел пристига и удря брат си, защото той не позволява на Ана да си тръгне. Освен това, Даниел заплашва брат си, ако отново нарани любимата му. След това, Даниел казва на Ана, че я обича и че тя е жената на живота му. Той я моли за втори шанс. Ана не може да отговори на Даниел, тъй като в този момент й се обажда по телефона капитан Ларес, който й съобщава, че е открил семейството й и тя може да се срещне с майка си и сестра си. Ана моли Даниел да я остави да изясни миналото си и след това ще може да реши дали да продължи връзката си с него.

Вечерта, Исабел отива да вечеря с д-р Армандо в един ресторант. Тя му признава, че Ана се държи точно като Мариана и че много прилича на нея. За това, те искат да помогнат на Ана да бъде щастлива заедно с Даниел и Адрианита.

От друга страна, Вики, в компанията на Рене, отива в „Зелената котка", за да потърси снимки с Ана и как танцува гола в нощния клуб.

Камила споделя с майка си, че смята да се омъжи за Кристофор същата вечер и да напусне с него Лос Анджелис.

В това време, Чаникуа решава да си отмъсти на Мигел за това, че я е зарязал заради Камила, като изгори колата, която си е купил.

Вечерта, Даниел посещава Сара, за да я упрекне за това, че е говорила на Маурисио против Ана. Той й казва, че тя не може да стъпи и на малкия пръст на Ана. Сара се защитава и кара Даниел да се чувства зле като му обръща внимание, че Адрианита ще се почувства много зле, когато открие, че Ана е бил стриптизьорка.

41 серия

Ана се среща със „семейството си"!

Когато отиват в „Зелената котка", за да поискат снимка на Аналия, Марлене казва на Рене и Вики, че няма снимки на Аналия. Сара побеснява, защото все още няма доказателства срещу Ана. Сара започва да подозира, че Аналия е била любовница на Монтана.

В това време, хората на Монтана (по нареждане на Китаеца, който сега се занимава с всички дела на Монтана) проследяват Вики и Рене. Те съобщават на Китаеца, че Рене живее в къщата на Сара. Така разбира, че двамата са били изпратени от Сара да разследват за Аналия.

Д-р Армандо и Роберто се опитват да убедят Ана, че моментът не е подходящ, за да се среща с майка си и сестра си. Въпреки това, Ана е решена да се види с тях, но не го прави същата вечер.

След обръщат наопаки сакристията на отец Бенито, мъжете, които е изпратила Сара, съобщават, че не са открили никакви документи или видео... Когато Исабел разбира за нападението на отец Бенито, тя започва да подозира, че Сара се е опитала да открадне документите, които я уличават.

Д-р Армандо дава приспивателно на Ана без тя да разбере. Той прави това, за да може да я занесе в клиниката в дома си и да пусне слаби електрически импулси в мозъка й, стимулирайки по този начин спомените й. Армандо обяснява на Роберто, че прави това, за да помогне на Ана да си спомни, че е Мариана. Роберто смята, че по-добре ще е да кажат истината на Ана.

От друга страна, Кристофор отива да говори с Агустина, за да й съобщи, че смята да се ожени за нея и заедно да напуснат Лос Анджелис. Той й препоръчва да тръгне с тях, за да не излага на риск живота си.

На следващия ден, Агустина и Камила отново се срещат с Аналия.

42 серия

Доня Кармен иска да се отърве от съпруга си!

Ана се среща с „майка си" и „сестра си". Ана не си спомня нищо за семейството си, въпреки че Агустина й разказва някои неща от миналото, за да се опита да й помогне да си спомни. Агустина казва на дъщеря си, че трябва да има търпение, докато започне да си спомня. Ана не иска да се връща в дома на семейството си. Агустина я умолява да се върне при нея и накрая Ана решава да се върне в дома на семейството, за което вярва, че е нейно. Камила забелязва, че сестра й е много странна и променена.

От друга страна, Дебелият (адвокатът на Монтана) завежда под дулото на пистолет Сара в залата, където измъчват своите жертви. Той иска да разбере дали тя е в съюз с враговете на Рики. Тя отрича да е правила опит да очисти Рики.

В затвора, Монтана започва да спори с един от затворниците. Те започват да се бият, докато Монтана не го убива. Пристига охраната. След този инцидент, Монтана е преместен в обща килия с още четирима затворника.

В това време, Йоя моли Даниел за помощ. Тя му разказва, че й се струва много странно случващото се с Ернесто - има дни, през които спи без да се събуди, а има дни, през които е много активен и говори абсурдни неща. Даниел и Йоя започват да вярват, че Ернесто започва да полудява, без да подозират, че Доня Кармен е виновна за това негово състояние, тъй като му дава наркотик, който е виновникът за променливото му настроение.

Кармен отива в компанията, за да разговаря с Исабел. Доня Кармен се ядосва, когато разкрива, че Мигел работи там. Кармен започва да подозира, че Мигел е син на Ернесто. По тази причина, Доня Кармен иска да се отърве от съпруга си, колкото се може по-скоро.

43 серия

Мариана не е била дъщеря на Кармен!

Селестино Моралес (по-познат като Дебелия, адвоката на Рики) научава, че Рики се е сбил с един затворник в затвора и го е убил. Той разбира, че сега ще е много трудно да го изкара от затвора. След разпита, Дебелият пуска на свобода Сара - той не е успял да разбере нищо от нея.

Доня Кармен разбира, че Ернесто й е изневерил след раждането на Мариана, след което Олга е забременяла от него. По тази причина, Кармен моли Исабел, като неин адвокат, да изиска от Олга да й върне парите, които Ернесто й е давал през всички години за сина си Мигел. И след като разкрива, че Йоя е крила от нея, че Ернесто има син от Олга, Кармен я изгонва от дома си, тъй като Йоя отказва да крие повече тайните й. Тя настоява да разкрие, че Мариана не е била нейна дъщеря, тъй като Кармен е стерилна. Става ясно, че Кармен е убедила Ернесто, че Мариана е била негова дъщеря, за да го задържи до себе си. След кратка дискусия, Кармен позволява на Йоя да остане в дома й, за да запази голямата й тайна (че Мариана не е нейна дъщеря).

Олга разбира, че приятелката й Агустина си е върнала дъщерята, за която е вярвала, че е изгубила завинаги. Олга разказва на Агустина, че това я кара да си спомни, че е изгубила една дъщеря преди Мигел да се роди.

Камила не иска да се отказва от плановете си с Кристофор, но иска да изчакат няколко дни преди да заминат, защото иска да бъде със сестра си Аналия. Кристофор не е много съгласен, защото това означава, че ще се наложи да работи още няколко дни за Монтана, въпреки че е напуснал полицията.

След като се запознава с Аналия, Олга разказва на Агустина, че Аналия й напомня за нейната дъщеря, която би трябвало да е на нейната възраст. Дъщеря й е била от Ернесто и се предполага, че се е родила мъртва.

Д-р Армандо моли Даниел да убеди Ана да се върне в дома му. Той не иска да го прави, защото не иска да я притиска и да я изгуби отново.

Въпреки че Кармен я е помолила да изиска от Олга всички пари, които Ернесто й е изпращал, Исабел решава да помогне на Олга като адвокат, тъй като познава нейната история. Тя я съветва да прибере всички документи за парите, които Ернесто й е изпращал, в банков трезор.

Междувременно, Кармен продължава да трови Ернесто без той да разбере за това. По тази причина, всички вярват, че Ернесто полудява.

Мигел убеждава Вики, че познава влиятелни хора от компанията и я моли да го информира за всичко, свързано с поста на президента. Също така той я убеждава, че по този начин може да си осигури по-добър пост в компанията.

Сара се опитва да изгони Даниел и Ана от компанията. Даниел й изяснява, че те ще продължат да работят там, тъй като това е волята на Дон Ернесто.

Когато адвокатът посещава Монтана, Рики го моли да разследва дали Даниел е преспал с Аналия. И ако е така, да убие и да скрие Даниел Монтиел.

44 серия

Атентат срещу Капитан Ларес!

Йоя не иска смъртта да я изненада без да се е изповядала. За това тя отива при отец Бенито и му разказва цялата истина за миналото си и това на Кармен.

След като взема малко пръст от гроба, където се предполага, че е погребана Мариана, Кармен посещава къщата на вещицата Дионисия, за да направи магия и да се отърве от своите врагове.

Въпреки че Кристофор не иска да се връща на работа, капитан Ларес му казва, че защитава него, Камила и семейството й, за да не може Монтана да ги нарани.

По-късно, Кристофор моли Камила да сключи с него граждански брак същия ден. Те се женят без да предупредят никого, тъй като Кристофор е сигурен, че нищо няма да се случи с него и Камила, благодарение на защитата, която му осигурява Ларес.

В това време, Ларес се прибира в дома и когато отваря вратата, къщата избухва. Капитан Ларес е жестоко обгорен. Той е станал жертва на отмъщението на един мафиот, който иска да го убие, тъй като заради неговите хора е умрял брат му, също мафиот.

През нощта, Мигел се опитва да изгори жива Чаникуа, като отмъщение за това, че тя е изгорила колата му.

Олга споделя с Агустина, че се притеснява за действията на Мигел, който е изпълнен с гняв и както изглежда, пилее парите, които Ернесто му е давал.

По време на романтична вечеря в един ресторант, Даниел моли Ана да замине с него и Адрианита и да изградят живота си заедно, започвайки от нулата. Тя приема предложението му. Двамата се целуват страстно.

45 серия

Кармен прав магии срещу Ана!

Накрая, Мигел размисля и не изгаря Чаникуа, след като тя му казва, че го обича и че се е почувствала пренебрегната от него. След това, Мигел и Чаникуа правят любов.

След като се сдобряват, Ана и Даниел се срещат с Мигел, който е пиян и започва да обижда Ана. Даниел я защитава и изисква от брат си да не си позволява такова липсва на уважение. Освен това, Маурисио казва на брат си Даниел, че ако Кармен реши да изгони Ана от дома си, защото не е от неговата класа, той ще й помогне.

Тъй като Ана се превръща в съперница на племенницата й Сара, Кармен решава да направи магия срещу Ана, поради което иска помощ от Дионисия, за да я отстрани от пътя си.

Когато Невес, шофьорът, разказва на Йоя, че е откарал Кармен при една вещица, Йоя си дава сметка, че Кармен трови съпруга си Ернесто, карайки всички да вярват, че му дава от неговото лекарство.

Китаецът открива Аналия в дома на Камила. Той се ядосва, защото вярва, че Камила иска да ги предаде. Камила го убеждава, че Кристофор я е отвел там, за да я държи под око.

От друга страна, Сара успява да направи така, че Рики да бъде преместен в друга килия, да разполага с телефон и веднага след това, тя му се обажда, за да го помоли за помощ. Тя иска да свали маската на Аналия, защото тя й отнема мъжа на живота й - Даниел.

Кристофор решава да се върне на работа в полицията, за да накаже онези, които са се опитали да убият капитан Ларес.

46 серия

Сара прави снимка на Ана, на която е почти гола!

От затвора, Рики моли Сара за помощ - той иска тя да раздели Аналия и Даниел.

След като си дават сметка, че не могат да останат заедно, защото излагат живота си и този на близките си, Камила и Кристофор слагат край на връзката си, въпреки че и двамата много се обичат. Освен това, те искат да напуснат организацията на Монтана след като открият Аналия.

Доня Кармен изискват от Даниел да изгони от компанията любовницата си и незаконния син на Ернесто. Даниел не е склонен да уволни Ана и Мигел.

Без Кармен да разбере, Йоя подменя флакона (с отровата), от който Кармен дава на Ернесто.

По-късно, Вики предава на Сара и Кармен снимки, които е открила в Интернет, на които Аналия играе разголена за мъже. С това те искат да сложат край на добрата репутация на Ана.

Междувременно, Камила признава на сестра си Ана, че е работила като танцьорка в бара на Монтана, защото е искала да я открие. Сега, след като я е открила, не знае как да напусне работа. Ана иска да помогне на сестра си и я уверява, че й вярва.

47 серия

Ана разкрива, че снимката е монтаж, направен от Сара!

Ана се ядосва, когато получава една снимка, на която е почти гола. И по-лошото е, че всички работници в компанията я получават. Ана разбира, че зад това стои Сара, която се е погрижила всеки един работник да я получи. Освен това, Сара заплашва да покаже на всички снимката, ако Ана не се отдалечи от семейството. За щастие, Исабел прави специално разследване и открива, че снимката е монтаж на Вики. Но Сара отрича да има нещо общо с тези снимки. По тази причина, Сара побеснява и изгонва Вики. Тя моли Рене да каже на Вики, че ще я убие, ако посмее да се върне.

Мигел отново предлага на Камила да се омъжи за него. Тя му отказва, защото продължава да обича Кристофор.

От друга страна, Кристофор се изправя срещу Мигел. Той му казва, че знае, че Мигел продължава да се среща с Чаникуа, докато се опитва да спечели Камила.

Маурисио се извинява на Ана за това, че се е опитал да я шантажира, предлагайки й пари, за да се отдалечи от Даниел. Малко по-късно, Вики казва на Ана, че Сара я е принудила да направи монтаж за онази снимка. Ана съжалява Вики и тя се надява, че ще я върне на работа.

Кармен не иска да даде снимката, на която Ана е почти гола. Даниел заплашва Кармен да си тръгне с Адрианита, ако тя покаже тази снимка на малката. Накрая Кармен дава на Даниел снимката, която той скъсва на момента.

48 серия

Марлене разкрива, че Камила е сестра на Аналия!

Марлене започва да подозира, че Ана може да е сестра на Камила и споделя своите съмнения с Китаеца.

За да не нарани „семейството си", Ана иска да се върне да живее при д-р Армандо, защото вярва, че може да наранят Камила, когато разберат, че й е сестра.

От друга страна, Сара съобщава, че се отказва от поста на президент на компанията, за да не продължат да разследват и да разберат колко зле е управлявала. В действителност, тя иска да спечели време, за да не разкрият всички машинации, които е извършила в компанията. Тя иска да нанесе удар на Ана.

През нощта, Ана и Даниел правят любов.

Занасят компютър на Монтана в килията. Той се свързва със Сара и тя признава на Рики, че й трябват някои неща, които да използва срещу Аналия, тъй като в противен случай тя ще бъде принудена да напусне президентския пост и тогава няма да могат да използват компанията за пране на пари. Монтана разяснява на Сара, че не иска да топи Аналия и за това той не смята да й дава нищо против нея.

Д-р Армандо открива, че Роберто пази записи, в които той говори за това, че не е съгласен с това, което прави доктора. Армандо казва на Роберто, че ще продължи с експериментите си и иска да знае дали може да разчита на него или ще трябва да потърси друг лекар, който да му сътрудничи.

49 серия

Д-р Армандо разследва какво свързва Мариана и Аналия!

След като разкрива, че Камила е сестра на Аналия, Марлене заплашва Камила да разкаже на Рики, но след това размисля, защото тя се чувства привлечена от Камила и иска да преспи с нея.

От друга страна, Мигел моли Хасмин за помощ, за да успее да убеди Камила да приеме предложението му за брак.

След като подменя лекарствата на Дон Ернесто и открива, че той е много по-добре, Йоя се осмелява да каже на Кармен, че е разкрила нейния план - да отрова съпруга си. Настоява да не прави нови опити за това.

Дон Ернесто се възстановява много добре. Даниел разговаря с него и го моли за съвет. Той се притеснява кой може да заеме мястото на президент в компанията. И двамата са на мнение, че Исабел е най-подходящата да заеме поста.

Д-р Армандо си спомня, че Ана му е разказала един сън, в който Мариана и Аналия са били заедно в една кола и са претърпели катастрофа. Докторът започва да разследва какви са връзките, които свързват Мариана и Аналия. По тази причина, той отива да говори с Агустина, която е много разстроена от това, че дъщеря й е напуснала дома. Там Армандо се среща с Олга, която признава, че е познавала Мариана и че много я е уважавала, след като е разбрала, че Мариана и Мигел са деца на един и същи баща - на Ернесто.

Ана вижда снимка на Мариана в компанията. Ана започва да си спомня неща от миналото си - че е била с Мариана при автомобилната катастрофа.

50 серия

Даниел и Аналия започват с подготовката за сватбата си!

Исабел споделя с Ана, че Кармен не е искала дъщеря й Мариана да заема президентския пост в компанията, защото не е можела да я манипулира както го прави със Сара. Ана разбира, че Кармен е една зла жена, която е способна на всичко, за постигне целите си.

В това време, Кармен споделя със Сара, че смята да наеме друг адвокат, за да признае Ернесто за неспособен, след като Сара е подписала договор с Исабел и не може да я изгони от компанията.

От друга страна, Дон Ернесто съветва Мигел да се измести от квартала, тъй като Чаникуа отива да го търси в компанията, а той казва на всички, че не я познава.

Междувременно, Марлене продължава да шантажира Камила да я издаде и да каже на Рики, че тя е сестра на Аналия, ако Камила продължава да я избягва. Освен това, Марлене съветва Кристофор да се отдалечи от Камила.

Ана и Даниел отиват в църквата, за да говорят с отец Бенито и да започнат с подготовката за сватбата си. Там, Ана и Даниел съобщават на Адрианита, че ще се женят.

По-късно, Дебелият (адвокатът на Монтана) настоява Ана да оттегли обвинението, което е повдигнала срещу Монтана за това, че я е похитил и се е опитал да я изнасили. Той заплашва да убие майка й и сестра й, ако не направи това, за което я моли.

51 серия

Армандо се опитва да смекчи сърцето на сина си Рики!

Агустина се среща отново със съпруга си (Агире), който е изоставил нея и дъщерите й. Тя разбира, че той е милионер и че се е оженил отново за жена, която е много по-различна от нея в момента.

Изморена от заплахите на Марлене, Камила се прибира в дома, където Мигел отново настоява тя да се омъжи за него. Камила му отговаря, че все още обича Кристофор. Мигел успява да целуне Камила, а Чаникуа ги вижда. Тя ревнива и е способна да ги заплаши с пистолет, тъй като тя му е насъбрала, след като той я е изгонил от компанията.

Дебелакът заплашва Ана да нарани майка й и сестра й, ако не оттегли обвинението срещу Рики. След това, Ана разказва на д-р Армано и го моли за помощ.

Рики научава, че Аналия и Камила са сестри. Кристофор го моли по телефона да не наранява девойката, защото той ще се жени за Камила. Той отбелязва, че след като сестрите са се събрали, той може да наглежда Аналия в дома на Камила. Въпреки че Рики прощава на Кристофор първата му грешка, Монтана се ядосва на Китаеца, който също е знаел.

Д-р Армандо разказва на Ана и Даниел, че Рики е бил отличен студент, докато не е умряла майка му и той е обвинил него (Армандо) за това, че не е успял да я спаси. По тази причина той е навлязъл в света на мафията.

По-късно, д-р Армандо посещава сина си Рикардо в затвора. Той му казва, че майка му се е самоубила след като е разбрала, че синът й е наркотрафикант и убиец. За това, той не е успял да направи нищо, за да я излекува. Той предава на сина си писмо от майка му, като по този начин се опитва да смекчи сърцето на Рики Монтана.

От друга страна, един от хората на Муриийо разкрива, че Кристофор следи шефа му, докато той се среща с Дебелия.

52 серия

Кристофър е ранен!

Докато Кристофор наблюдава Мурийо, един от мъжете на мафиота го изненадва и го залавя. Той се опитва да го заведе при Мурийо, който в този момент разговаря с Дебелия. За щастие, Кристофор успява да избяга, въпреки че е охраната го прострелва. По-късно, Кристофор бяга и убива този мъж. Кристофор отива в дома на любимата си Камила.

В затвора, Монтана се самосъжалява след като прочита писмото на майка си, с което тя се сбогува с Армандо, признавайки че смята да се самоубие, защото е разбрала, че синът й е престъпник. По-късно, Монтана приема Китаеца в килията си, на когото се сърди за това, че е скрил от него, че Камила е сестра на Аналия. Рики заявява на своя доверен човек, че ще им отмъсти.

От друга страна, Ана, придружена от Даниел, се опитва да говори с Дебелия, тъй като тя не иска да оттегля обвинението срещу Монтана. Дебелият е пределно ясен - сестра й и майка й ще умрат, ако тя не оттегли обвинението.

53 серия

Кармен казва на внучката си, че Ана е проститутка!

Лекарят на Кристофор пристига, за да го заведе в клиника, за да извадят куршума. Той казва на Агустина, че Кристофор е полицай. Мигел чува това и Камила моли Мигел да не издава Кристофор, защото Кристофор е полицай под прикритие.

Адрианита разказва на своя приятелка по телефона, че Ана ще се омъжи за баща й и ще се преместят от там. Адриана се оплаква от баба си на своята приятелка. За това, Кармен побеснява и казва на внучката си Адриана, че Ана е една проститутка и че е танцувала в един бар, съблазнявайки мъжете.

Даниел заявява пред Кармен и Сара твърдото си решение да се ожени за Ана. Йоя разказва на Даниел, че Адриана се е разстроила много, когато Кармен й е казала, че Ана е проститутка и че е танцувала гола за мъже. По-късно, Даниел утешава дъщеря си Адриана. Момичето не може да повярва на това, което й е казала баба й, тъй като Ана е добър човек и заслужава да я обича.

След като вижда своя любим на крачка от смъртта, Камила моли полицията за защита за нея и за майка й.

През нощта, Ана и Даниел се срещат отново на яхтата му и отново се наслаждават на любовта си.

54 серия

Армандо разкрива пред Исабел, че Ана е Мариана!

Д-р Армандо решава да разкаже на Исабел цялата истина и да й признае, че Ана не е Аналия. След това той й казва, че тази жена в действителност е Мариана, въпреки че сега изглежда по различен начин, тъй като той я е възстановил с лицето на друга. Исабел се развълнува, когато научава, че Ана е нейната приятелка Мариана. Армандо съветва Исабел да оставят Ана сама да си спомни миналото, защото може много да се обърка, ако те й разкажат. Армандо вярва, че Чаникуа и Рики са единствените, които знае какво е правила Аналия в колата на Мариана, когато са катастрофирали.

След опита за убийство на Кристофор, Камила си мисли, че Рики е изпратил да го убият. За това тя отива да поговори с Китаеца. Той й казва, че не вярва Рики да е изпратил да убият Кристофор, защото не му е казал нищо. Моли я да не напуска работата си в „Зелената котка", защото ако го направи, Монтана ще я убие.

По-късно, Агустина разпитва дъщеря си и накрая Камила решава да разкаже на майка си цялата истина - че е започнала да работи като танцьорка в същия бар като сестра си, за да разследва какво е станало със сестра й; тя се е свързала с полицията, където се е запознала с Кристофор. Тя признава на майка си, че не може да напусне онова място, защото може да я убият.

Китаецът защитава кръстницата Камила, молейки Марлене да не смее дори да докосне Камила.

Агустина съжалява дъщеря си, която се е забъркала в това и сега животът й е в опасност. Тя не иска да изгуби и другата си дъщеря.

След като Даниел и Ана са правили любов в каютата на яхтата му, се появява Сара, напълно пияна и бясна, защото Даниел я е изоставил заради Ана. Освен че я обижда, Сара се опитва да нападне Ана, но Даниел не й позволява и я изгонва от там.

От друга страна, Кристофор се оплаква в болницата, че не е успял да каже на Ана и семейството й, че Аналия в действителност е била полицай под прикритие и се е опитвала да събере доказателства срещу Рики Монтана, за да могат да го задържат и да разрушат организацията; и това, че тя е искала да отмъсти на мафиота за това, че е убил годеника й Джони.

Кармен продължава да прави магии.

Исабел признава на Армандо, че Кармен никога не е обичала дъщеря си Мариана, защото никога не е правила това, което тя (Кармен) иска.

55 серия

Рики приема предложението на Ана!

Армандо смята, че Исабел знае, но тя го пита какво е правила Аналия с Мариана по време на инцидента. Тя му разказва, че Мариана се е качила в колата си много разстроена, след като е разбрала за изневярата на Даниел.

Дебелакът, изпратен от Монтана, предава на Ана снимки, от които става ясно, че тя може да е предизвикала катастрофата с Мариана. Ана не приема плика от Дебелака, защото не иска Монтана отново да я шантажира.

Накрая, Рики приема предложението на Ана и обещава да подпише документ, с който обещава да не наранява семейството й, а в замяна тя ще оттегли обвиненията срещу него, за да може той да излезе от затвора.

Когато Камила отива в университета, тя благодари на д-р Армандо за това, че е възстановил лицето на сестра й Аналия след катастрофата, която е преживяла. Така Армандо разбира, че Камила и Аналия са сестри.

Исабел заявява на Сара, че ще я разобличи за лошото й управление на компанията. Сара започва да обижда Исабел и Ана. Исабел й се противопоставя и й удря шамар. Исабел не иска Сара наранява повече приятелката й Мариана (Ана).

56 серия

Ана и Исабел стават „кръвни" приятелки!

Когато Чаникуа се опитва да нападне Агустина, тя се среща със съпруга си Агире (бащата на дъщерите й, който я е изоставил преди много време). Въпреки че Агустина не иска да знае нищо за съпруга си, Агире се осмелява да отиде в скромния й дом, за да се запознае с дъщерите си Аналия и Камила. Агире успява да се види с дъщеря си Камила, но Агустина скрива от нея, че той е баща й, уверявайки я че той е неин приятел от детинство. Освен това, Камила вярва, че Агире е заинтересован от майка й и се шегува с майка си, настоявайки да си позволи да обича този мъж.

В това време, Исабел се развълнува, когато вижда Ана, знаейки че зад това лице се крие приятелката й Мариана. Тя обещава да й помогне да бъде щастлива с Даниел. Исабел казва на Ана, че иска да бъде нейна голяма приятелка, каквато е бил Мариана. Ана и Исабел се заклеват да бъдат приятелки завинаги и никога да не се предават.

Д-р Армандо иска да разбере какво е правила Аналия с Мариана по време на катастрофата. Той и Роберто отиват в квартала, за да се видят с Чаникуа. След като са нападнати от едни бандити, Армандо успява да се срещне с Чаникуа, но тя не знае нищо за Мариана Монтиел. Тя му предлага да потърси информация направо от Монтана.

Напълно възстановен от раната, Кристофор признава на Ана, че той е полицейски агент под прикритие, който се е внедрил в организацията на Монтана, за да го уличи и затвори.

По-късно, Ана кани майка си и сестра си на своята сватба. Тя им казва, че е влюбена в Даниел. Агустина остава доволна, когато Ана я нарича „мамо", въпреки че Ана все още не си спомня нищо от миналото си.

57 серия

Сара има доказателства против Аналия!

Хората на Сара похищават Исабел и я отвеждат до църквата, в която служи отец Бенито. Там пребиват свещеника, настоявайки да им каже къде крие доказателствата срещу Сара.

След като разказва за сватбата си, Ана излиза с „майка си" (Агустина), за да купи дрехи за нея и Камила, с които бъдат красиви на сватбата й. Когато се прибират към дома на Агустина, Аналия се среща с Агире и той й казва, че той е баща й. Тъй като тя не си спомня нищо, той й разказва, че ги е изоставил, защото е трябвал да узакони престоя си в страната и за да се ожени за една американка.

Скривайки се под забрадка, за да не я разпознаят, Сара отива в затвора, където Монтана я очаква. След като двамата правят страстно любов в килията, Монтана й предава доказателства, които уличават Ана за смъртта на Мариана, както й е бил обещал. Те искат да попречат на Ана да се ожени за Даниел. Освен това, Монтана напомня на Сара, че самата тя го е помолила да убие братовчедка й, а той е изпратил Аналия да се погрижи в знак на нейната лоялност. Сара вярва, че може да унищожи Ана, когато покаже снимките на Даниел, на които се вижда как Ана заплашва Мариана с пистолет в колата, с която по-късно са катастрофирали. Сара иска да покаже тези снимки по време на сватбата преди Даниел да каже „да, приемам".

В това време, Ана и Даниел преживяват един романтичен следобед заедно. Като на шега, те искат да имат дете.

58 серия

Мигел и Кристофър се сбиват заради Камила!

Исабел успява да избяга. Тя се обажда в полицията, за да съобщи за нападението над отец Бенито. Престъпниците успяват да избягат, а свещеникът остава цял и невредим след побоя. Той не е разкрил къде са доказателствата срещу Сара, които той пази.

В болницата, капитан Ларес (който продължава да се възстановява след като са го простреляли) си спомня как, когато е започвал да работи като полицай от тайните служби, едни мафиоти са убили съпругата и детето им. Той съветва Кристофор да се раздели от Камила за известно време, докато не заловят Монтана. Едва тогава би могъл да бъде щастлив с Камила, без да се излагат на опасност.

През нощта, Камила продължава да танцува в нощния клуб на Монтана. Мигел отива да гледа спектакъла на Камила в „Зелената котка". Там, той отново я моли да се омъжи за него, поднасяйки й годежен пръстен. Този път, тя приема предложението му, докато Кристофор ги наблюдава ревниво. Малко след това, Кристофор и Мигел се сбиват, след като Кристофор го е предупредил, че ще го наблюдава и ще внимава да не нарани Камила.

В това време, Исабел посещава Селестино (Дебелака), за да предаде едно копие от договора, който ще подпише Монтана, с който той е задължен да не предприема нищо против Ана и семейството й. Накрая Селестино приема договора, който трябва да подпише Монтана.

Кармен посещава вещицата Дионисия, която й казва, че тя и Ана са свързани много силно и тази връзка ще се прекъсне със смъртта на една от двете.

Междувременно, Йоя признава на отец Бенито, че тя е купила едно момиче (Мариана), за да го даде на Кармен, която е искала да задържи Ернесто и го е убедила, че е бременна. Освен това, Йоя казва, че Олга Паласиос е истинската майка на Мариана и че една нейна приятелка я е откраднала и след това я е продала на Йоя.

От друга страна, Адриана е много щастлива с новата си майка - Ана. Двете излизат на покупки.

59 серия

Сара убеждава леля си, че Ана е убила Мариана!

Когато излиза от затвора, Монтана дава ясно да се разбере, че той не смята да спазва договора, който е подписал с Аналия, тъй като е обсебен от нея.

След като съобщава на Чаникуа, че ще се ожени за Камила, Мигел й казва, че иска тя да му бъде любовница. Той й предлага много пари, но Чаникуа му отказва, защото не приема пари за сексуални услуги, тъй като тя е влюбена в него.

Когато се срещат на гробището, където и двете посещават гроба на Мариана, Йоя се осмелява да признае на Олга, че Мариана не е дъщеря на Кармен, но не й признава, че Мариана е нейна (на Олга) дъщеря.

От друга страна, Сара се преструва на отчаяна пред леля си Кармен. Тя я кара да повярва, че преди да катастрофират с колата, Ана е убила Мариана.

60 серия

Кармен иска да обвини Ана за смъртта на „дъщеря си"!

Агире продължава да настоява да се види с дъщерите си. За това, той занася на Агустина храна от пазара и подаръци за дъщерите си. Той казва, че е говорил с Ана Лусия и й е казал, че е неин баща. Агустина се ядосва и се нахвърля на съпруга си.

Докато купуват рокля за Камила, Ана признава на „сестра си", че е срещнала баща си и че той се притеснява за тях. Камила разбира, че мъжът, който е идвал в дома им, е нейния баща. Камила моли Ана да не помага на баща им, тъй като той ги е изоставил, когато са били много малки, а майка им е страдала прекалено много.

Кармен открива визитна картичка на Аналия, която тя е дала на Даниел. Кармен и Сара вярват, че Ана и Даниел са били любовници и за това Ана се е отървала от Мариана. Кармен иска да обвини Ана, но Сара й предлага да я унижат на сватбата й с Даниел, карайки полицията да се появи в църквата и да я задържат пред всички присъстващи.

Когато Монтана се връща на работа, той започва да разпитва Кристофор, който го убеждава, че той е задържал Аналия в дома на Камила, за да я принуди да оттегли обвиненията против него. Кристофор му казва, че е бил прострелян от мъжете на Мурийо, когато са се опитала да убият Дебелия (Селестино), въпреки че истината е, че Кристофор ги е шпионирал, за да разбере какво замислят и са го заловили.

Камила казва на сестра си, че ще се омъжи за Мигел. Ана съветва „сестра си", че трябва да се омъжи за мъж, когото наистина обича.

Дон Ернесто кани сина си на ресторант, където да му представи годеницата си. Мигел избухва (въпреки че се опитва да го прикрие), защото баща му не иска да го покани в дома си и да го признае публично за свой син.

От друга страна, Кармен започва да прави магии против Ана. Йоя я разкрива и я упреква, че е лоша жена. Когато разбира, че Йоя е разказала на отец Бенито, че Кармен е откраднала от Олга дъщеря й Мариана, Кармен заплашва Йоя, че ще я убие, ако посмее да каже това на някой друг.

В това време, Сара планира как да спечели отново Даниел. Тя се опитва да му опише живота с жената, за която иска да се ожени, и която е убила съпругата му Мариана.

Междувременно, Ана и Даниел отиват в къщата, която са купили и в която смятат да живеят заедно и щастлив

61 серия

Кармен повдига обвинение срещу Ана!

В търсене на отговори, д-р Армандо и Роберто отиват на мястото, където Мариана и Аналия са претърпели катастрофа. Въпреки всички усилия, двамата не откриват никакви следи.

От друга страна, Кармен решава да отиде в полицията, за да обвини Ана за убийството на Мариана. Тя разкрива, че Ана и Даниел са били любовници и за това Ана е убила Мариана, а сега се преструва, че има амнезия и смята да се омъжи за зет й. Детектив Браун не й вярва, въпреки че общава да провери дали думите й са верни, тъй като вижда, че във файла на Аналия е пълно с престъпления.

Кармен съобщава на племенницата си. Сара и Рене се радват от новината, защото това означава, че плановете им вървят както са очаквали и има с какво да обвинят Ана.

След като купуват къщата на мечтите си, Ана и Даниел празнуват на яхтата му, където правят страстно любов.

В това време, Кармен се среща с Исабел в дома си (която е била на посещение при кръщелницата си Адрианита) и я обвинява, че е предателка заради това, че помага за сватбата между Даниел и Ана. Исабел се противопоставя на Кармен и й казва, че тя никога не се е държала като майка, нито пък като приятелка на Мариана. Тя я предупреждава, че един ден Мариана ще ги накара да си платят. След това, Исабел отива при Армандо и Роберто и те стигат до заключението, че Мариана сега е щастлива в тялото на Ана, защото съпругът й е до нея, като при това не се налага да търпи лошото отношение на „майка си" (Кармен).

Кармен вижда духа на Мариана в огледалото на стаята си.

62 серия

Кристофор мисли, че Мурийо ще го убие!

Когато Кармен вижда духа на Мариана в огледалото в своята стая, тя си мисли, че душата на Мариана се е върнала, за да я тормози. Йоя (която единствена научава за това, което е видяла Кармен) смята, че Кармен полудява. Тя отново напомня на Кармен, че е излъгала всички, че Мариана е нейна дъщеря, само за да задържи до себе си Ернесто и по този начин се е докопала до парите на магната.

Въпреки че все още е в болницата, капитан Ларес моли Кристофор да не излага на опасност живота си. Кристофор не му обръща внимание. Преди да се изправи срещу Мурийо (мъжът, който се е опитал да убие Ларес), Кристофор се обажда на Камила, за да й каже, че я обича и след това се сбогува с еня.

За изненада на Даниел, Кармен позволява на Даниел да проведе сватбата си с Ана в къщата, без да подозира, че зад това предложение на Кармен се крият недобронамерени мисли.

От друга страна, Ернесто решава да посети жената на живота си, Олга, която най-накрая му разкрива, че е родила дъщеря от него, която е починала, без да подозира, че това момиче е Мариана.

В това време, Мигел продължава да се среща тайно с Чаникуа, с която той споделя, че Аналия много професионално се справя с работата в компанията. Чаникуа не може да повярва, че нейната приятелка Аналия толкова много се е променила. Мигел иска да с Чаникуа да бъдат любовници и в бъдеще, въпреки че той смята да се ожени за Камила.

Докато спи, Ана отново сънува катастрофата с колата, в която са били с Мариана. Освен това, този път сънува Даниел и Адрианита.

Кристофор отива в дома на Монтана, където той вечеря с Мурийо. Кристофор смята, че Мурийо ще го разпознае, тъй като той и Ларес са се сблъскали с него и братята му. Когато Мурийо разбира, че Кристофор е полицая, който е убил брат му, Монтана го удря по главата и Мурийо пада мъртъв от масата, тъй като Рики подозира, че Мурийо е искал да се избави от него.

63 серия

Йоя иска да свали маската на Кармен!

Йоя отива в затвора, за да посети Антония (жената, която е помогнала на Олга да роди и след това е взела детето, за да го предаде на Кармен), която излежава присъда за трафик на деца. Йоя моли Антония да каже истината на Олга, че Мариана е нейната истинска дъщеря и че я е откраднала, за да я предаде на Кармен. Антония отказва, защото не иска да остава в затвора.

В това време, Кармен отива при Дионисия (която е сестра на Антония), за да й направи магия и да попречи на духа на Мариана да я вземе при себе си.

Камила се притеснява, че може нещо лошо да се е случило на Кристофор. Тя се чувства облекчена, когато го вижда отново. Той й казва, че тя е най-важното нещо в живота му и се е сбогувал с нея, защото е можел да умре. Кристофор изпитва ревност, когато Камила му казва, че вечерта ще се запознае със свекъра си (бащата на Мигел).

От друга страна, Дон Ернесто признава на Йоя, че Олга му е признала, че е родила дъщеря от него, която е била мъртвородена. Йоя не събира смелост, за да му каже, че Мариана е дъщерята, която е имал от Олга.

В навечерието на сватбата, Даниел и Маурисио подаряват кола на Ана и прекарват следобеда в щастливо отпразнуване на новата придобивка.

След като убива Морийо заради предателство, Монтана признава на Китаеца и Дебелака, че го е убил пред Кристофор, за да го подложи на изпитание и за да го предупреди, че го очаква същото, ако го предаде.

Кармен разкрива, че Ернесто е посетил Олга. Тя побеснява и обижда съпруга си, обвинявайки го в измяна. Той вече е свикнал с нейните скандали и не й обръща внимание.

В самолетната компания, Ана разкрива, че Сара източва пари от компанията. Освен това, Исабел предлага на Ана да бъде новия президент.

64 серия

Сара обвинява Ана в полицията!

Дон Ернесто признава на шофьора си Ниевес, че се е отказал от любовта, която е изпитвал към Олга, когато е разбрал, че Кармен е бременна с Мариана и не съжалява, защото много е обичал дъщеря си. По-късно, Дон Ернесто кани в един ресторант Олга и сина си Мигел, за да се запознае с годеницата му Камила. Там, Мигел забелязва Чаникуа, много елегантно облечена, да кокетничи с друг мъж. Тя прави това, за да го накара да ревнува.

Ана разкрива, че Вики е отличен професионалист. За това я моли да промени своето поведение, тъй като тя е много неуверена, повърхностна и раболепничи с другите. Вики се разстройва и плаче безутешно в тоалетната. Ана я успокоява. Вики разбира, че Ана е права и че тя през цялото време е била вярна на Сара, която само я е унижавала, въпреки че й е била съучастница в мръсните дела. Освен това, Вики иска да влезе в компютъра на Сара, за да разследва какъв бизнес има с Монтана. Вики успява да влезе в компютъра, а като парола Сара използва името и датата на смъртта на Мариана.

В това време, Йоя казва на Кармен, че е разбрала, че тя изпраща пари на Антонио, за да не разкрие, че й е продала Мариана.

В затвора, една от затворничките ранява Антония, тъй като е получила такава заповед.

От друга страна, Сара отива в полицията, за да потвърди пред детектив Браун заявлението на Кармен, с което обвинява Аналия за смъртта на Мариана.

На ергенското парти на Даниел, брат му Маурисио му завежда една жена, за да преспи с нея, но Даниел отказва, защото наистина е влюбен в Ана.

Монтана се радва на новината, че полицията е открила трупа на Мурийо на боклука, изпохапан от плъхове.

65 серия

Монтана подлага на изпитание Кристофор!

Кармен се обажда на една затворничка, за да провери дали е успяла да убие Антония. Кармен научава, че Антония все още е жива, но е тежко ранена. По тази причина тя побеснява.

От друга страна, едни мъже, преоблечени като полицаи (изпратени от Монтана) похищават Кристофор и започват да го бият. Те му пускат ток, за да го накарат да говори и да проверят дали иска да предаде шефа си Монтана. Кристофор успява да избяга.

Междувременно, Сара побеснява, когато открива, че Вики е откраднала книгата, в която са описани мръсните сделки с Монтана. За това, Сара обижда Вики и чупи компютъра й. Ана утешава Вики и иска да нанесе удар на Сара, тъй като подозира, че Сара и Монтана перат пари чрез компанията.

66 серия

Кармен и Сара искат да спрат сватбата на Ана и Даниел!

Когато се връща в „Зелената котка", Монтана поздравява Кристофор за това, че е преодолял изпитанието, на което го е подложил. Кристофор е бесен за всичко, което са му причинили.

Мигел се противопоставя на Чаникуа, след като я вижда с друг мъж и изпитва ревност. Чаникуа казва на Мигел, че очаква дете от него и смята да го роди.

Тъй като Сара и Кармен не искат Ана да се омъжи за Даниел, Сара е решена да спре сватбата, показвайки снимки преди инцидента, на които се вижда как Аналия заплашва Мариана с пистолет.

В това време, Исабел и Адрианита помагат на Ана да облече сватбената си рокля в апартамента на Исабел. Адриана казва на Ана, че иска да си има братче.

В полицията, инспектор Браун получава съдебна заповед за арестуването на Ана за убийството на Мариана.

67 серия

Сара проваля брака на Ана и Даниел!

Като разбира, че Антония все още е жива, Доня Кармен се изненадва и решава да не отиде на сватбата на Даниел и Ана. Кармен отива в дома на алкохоличката и я удря заради това, че не й е казала, че затворничката не е успяла да убие Антония. Кармен разбира в коя болница е настанена Антония. Но Доня Кармен не успява да я убие, защото една медицинска сестра я заварва точно в момент, в който Кармен се опитва да я задуши.

На сватбата на Ана и Даниел, Сара обвинява Ана за това, че е убила Мариана. След това, Исабел и Сара започват да се карат в препълнената църква. В това време, Даниел се опитва да избяга с Ана с лимузината за младоженците.

68 серия

Даниел е разочарован от Ана!

Маурисио и Отец Бенито започват да се съмняват в невинността на Ана. Исабел им казва, че Ана и Мариана са един и същи човек, но те се съмняват в това. Малко по-късно, полицията пристига, за да задържи Ана по обвинение, че е убила Мариана.

Тъй като не иска Ана да изкупва вината на Аналия, Армандо е решен да разкрие, че е допуснал грешка като е възстановил лицето на Мариана по данните на Аналия. Исабел иска да изкара приятелката си от затвора по друг начин, тъй като след катастрофата пръстовите отпечатъци на Ана са заличени и не може да бъде идентифицирана.

В това време, Доня Кармен, Сара и Рене са много доволни, защото са успели да провалят сватбата на Ана и Даниел.

В затвора, Ана си спомня катастрофата и тъй като вярва, че е Аналия, тя си мисли, че е убила Мариана.

Даниел вярва, че Ана е способна да убие Мариана. За това пита Ана дали е планирала всичко това. Ана го уверява, че не е планирала нищо. Въпреки уверенията й, Даниел не й вярва и започва да си мисли, че Ана е използвала него и дъщеря му Адриана. Ана му казва, че го обича, но Даниел продължава да не й вярва. И все едно това не стига, но Ана се обвинява за убийството на Мариана пред Даниел, тъй като тя си е спомнила как Аналия е насочила пистолет в колата на Мариана. Даниел иска да си отмъсти за смъртта на съпругата си. Той казва на Ана, че се надява тя да изгние в затвора.

Детектив Браун съветва Ана да признае престъпленията си, за да намали присъдата си и да се спаси от смъртната присъда.

Междувременно, Дон Ернесто утешава внучката си Адрианита, казвайки й че е сигурен, че Ана не е била способна да убие Мариана. Момичето плаче безутешно, защото се страхува, че нейната приятелка Ана може да е убила майка й.

Далеч от там, Агустина и Камила страдат заради Аналия след като разбират, че Ана може би е убила една жена.

В това време, Рики Монтана планира да изкара Ана от затвора. Той й казва, че има избор: или да тръгне с него, или да лежи дълги години в затвора.

69 серия

Ана си спомня катастрофата, докато е в затвора!

Исабел се заема със защитата на Ана. Тя разказва на инспектор Браун, че Ана е изгубила своите пръстови отпечатъци при една катастрофа, при която е обгоряла до неузнаваемост и е изгубила паметта си.

В затвора, една жена страда от раните, които са й причинени от охраната след като се е опитала да убие Антония, докато на Рохелия (съучастницата на Кармен) й се е разминало наказанието, тъй като никой не подозира, че тя се е опитала да я убие.

Въпреки че Ана вярва, че е виновна, Исабел (като неин адвокат) успява да говори с нея и й казва, че ще я защитава, защото знае, че тя не е убила Мариана.

Независимо че Даниел вярва, че Ана е убила Мариана, той не е способен да каже това на дъщеря си Адриана и на Дон Ернесто, но разказва на Йоя. Даниел съжалява, че е бил с Ана.

Камила и Агустина са отчаяни заради положението на Аналия. Те молят Кристофор за помощ, за да изкара Аналия от затвора. Той им обещава да се погрижи за това. Но само капитан Ларес може да изкара Аналия от затвора, но той е преживял инфаркт и е в кома.

Междувременно, Ана започва да си спомня катастрофата и си дава сметка, че Аналия не е убила Мариана, въпреки че все още не знае, че тя самата е Мариана.

70 серия

Армандо признава на Исабел, че той е изтрил паметта на Ана!

Сара и Рене отиват да празнуват победата си над Ана в една дискотека.

В това време, Вики посещава Ана, за да й подкрепи и да й обещае, че ще направи всичко възможно, за да докаже нейната невинност и да я изкара то там.

Тъй като Исабел иска да защитава Ана, Даниел уволнява Исабел от компанията и я моли да не се приближава нито до него, нито до Адрианита. Исабел се ядосва и казва на Даниел, че единствено той е виновен за смъртта на Мариана, защото я мамил и когато тя е разбрала това, е претърпяла тази катастрофа. Освен това, Исабел казва на Даниел и Маурисио, че Мариана и Ана са един и същи човек. Те не й вярват.

По-късно, Армандо признава на Исабел, че Роберто е изчезнал с компютъра, в който е цялата документация на процеса, при който той е заменил лицето на Мариана с това на Аналия. Армандо също така признава на Исабел, че той е изтрил паметта на Ана, за да не си спомни нищо от миналото на Аналия, без да знае, че в действителност тя е Мариана.

Роберто се крие в един пансион от страх, че може да повдигнат обвинения срещу него и д-р Армандо.

Когато се прибира в дома, Кармен показва на Дон Ернесто и Йоя снимки, на които се вижда как Аналия насочва пистолет към Мариана в деня на катастрофата. Ернесто и Йоя страдат много, тъй като вярват, че Ана е убила Мариана. Въпреки това, Ернесто не иска да казва това на Адриана, за да не страда момичето.

В това време, Ана страда в затвора. Тя не иска да нарани нито Даниел, нито Адриана. По-късно, Дебелакът посещава Ана в затвора и й предлага да я изкара от там, ако тя приеме да се върне при Монтана. Тя не се поддава на неговия шантаж.

71 серия

Ана понася агресивното поведение на другите затворнички!

Тъй като Монтана е решен да накара Ана да се върне при него, Рики поръчва на една затворничка да притисне Ана. Освен агресивното отношение на другите затворнички, Ана страда и след посещение на Даниел, който е много жесток с нея и разбира сърцето й.

От друга страна, Роберто разказва на Исабел, че е скрил всички документи на д-р Армандо, за да не го излага. Той съветва Исабел да направи всичко възможно да докаже, че Ана и Мариана са един и същи човек, като ДНК-анализ и ексхумация на тялото, което е погребано в гроба на Мариана и което се предполага, че е на Аналия.

Дон Ернесто се съгласява да помогне на Исабел да убеди Даниел да изкопаят останките на Мариана, за да докажат невинността на Ана, въпреки че Дон Ернесто продължава да вярва, че Ана е убила дъщеря му.

В това време, Кристофор утешава Агустина и Камила. Той им казва, че в момента не може да изкара Аналия от затвора, но ще може да го направи след като излезе от комата капитан Ларес, който може да докаже нейната невинност.

От друга страна, Сара отново застава начело на компанията. Тя уволнява Вики. Освен това, Сара срива репутацията на Ана, разказвайки на всички работници, че Ана е убила Мариана.

Кармен отива да плати на Дионисия, за да й помогне да унищожи Ана. Тя признава на Кармен, че е направила заклинание срещу жената, която е поръчала да убият сестра й Антония, без да знае, че Кармен стои зад това.

72 серия

Дон Ернесто и Исабел вярват в невинността на Ана!

Дон Ернесто вярва в невинността на Ана и за това иска да ексхумират тялото на дъщеря му Мариана, за да проверят дали именно тя е погребана. Даниел е против, тъй като Сара е успяла да го убеди, настоявайки че по този начин ще покаже неуважение към Мариана.

От друга страна, Ана и Рохелия се сбиват. По тази причина, директорът нарежда да ги залеят със студена вода. Тъй като директорът повярва в невинността на Ана и че не тя е предизвикала сбиването, той вкарва Рохелия в една килия, пълна с плъхове.

По-късно, Антония се връща в затвора. Тя дели една килия с Ана. Освен това, Ана се държи добре с нея, тъй като тя все още се възстановява от преживяното (опита за убийство и за задушаване).

Въпреки че Агустина не може да понася бащата на дъщерите си, Агире убеждава Агустина и Камила да ги откара до затвора, за да се видят с Ана.

Сара, която отново е поела юздите на компанията, се опитва да изгони Мигел от там, но Дон Ернесто се противопоставя на решението й. Дон Ернесто се осмелява да заведе сина си Мигел в дома си. Той казва на сина си, че може да ходи там, когато поиска. Доня Кармен е против и побеснява.

Исабел научава, че Сара е убедила Даниел да не позволява да ексхумират тялото на Мариана. Исабел се ядосва и се сбива със Сара, но Рене успява да ги раздели.

73 серия

Адриана също вярва в невинността на Ана!

Когато отива в болницата, лекарят съобщава на Чаникуа, че чака две деца.

Камила и Агустина посещават Ана в затвора. Агустина й казва, че знае, че тя не може да е убила никого. Камила обещава на Ана, че Кристофор ще направи всичко възможно, за да я изкара от там.

Адрианита разбира, че баща й вярва, че Ана е убила майка й Мариана. Адрианита се сърди, слиза от колата на баща си и избягва безследно.

Тъй като е много ядосана на Исабел, Сара смята да поръча на Рики Монтана да убие Исабел, както е направил с Мариана, но Рене й напомня, че тя пази доказателства срещу нея и че всичко може да излезе наяве, ако тя й причини нещо.

Д-р Армандо се среща с Роберто. Армандо настоява младежа да му върне диска с информацията относно промяната на лицето на Мариана, за да я предаде в полицията и така да изкара Ана от затвора. Роберто не иска да му предава информацията, защото това може да стане причина да задържат доктора, а с него и той ще затъне, тъй като е бил негов съучастник при незаконен опит в нерегламентирана клиника.

В затвора, Йоя отново посещава Антония. Тя я моли да каже на Олга, че Мариана е нейна дъщеря и че тя й я е взела, за да я продаде на Кармен. Тя отказва. По-късно, Ана се среща с Йоя в килията, която дели с Антония. Ана казва на Йоя, че не е планирала нищо.

По-късно, Адрианита отива в апартамента на Исабел. Двете са заедно, защото вярват в невинността на Ана и знаят, че тя не би могла да убие Мариана. Адриана е много сърдита на баща си и за това решава да остане в апартамента на Исабел.

74 серия

Чаникуа - бременна с близнаци от Мигел!

Даниел отива в апартамента на Исабел и разбра, че дъщеря му Адрианита му е много сърдита, защото той не вярва на Ана. След това, Даниел дава разрешение на Исабел да ексхумира тялото на Мариана, за да разберат дали Ана я е простреляла. Тъй като Даниел продължава да се съмнява в невинността на любимата си, Адрианита решава да остане в дома на кръстницата си, Исабел.

От друга страна, Чаникуа съобщава на Мигел, че е бременна с близнаци. Тя му заявява, че не смята да го притеснява, ако той не иска да й помогне, тъй като Мигел е много ентусиазиран, че ще се премести да живее в дома на баща си, въпреки че Доня Кармен не иска.

В болницата, където капитан Ларес продължава да се възстановява, той разказва на един от доверените си лица в полицията, че трябва да изкарат Аналия от затвора, защото тя е работила като полицай под прикритие и знае, че тя никога не би убила никого. Маягес съобщава на детектив Браун, че трябва да освободят от затвора Аналия, защото тя е невинна, тъй като е полицай под прикритие.

В това време, Монтана предлага много пари на полицай Николас, с когото се е запознал, докато е бил в затвора. Той иска полицая да кара Ана да страда в затвора, тъй като Рики иска да я изнудва, за да се върне при него. За щастие, Кристофор чува всичко и прави всичко възможно, за да не страда Ана.

Сара е против да ексхумират тялото на Мариана, за да проверят дали Ана я е простреляла. Кармен смята, че ще е най-добре да се разбере дали Ана е виновна. Освен това, Кармен продължава с магиите си да призовава духа на Мариана, за да разруши Исабел, без да подозира, че Мариана живее с лицето на Аналия.

След като Сара изгонва още няколко работника от компанията, Мигел признава на Вики, че се е върнал в компанията, защото Дон Ернесто е негов баща и смята да се издигне в йерархията. Мигел предлага на Вики да стане негова секретарка и двамата да продължат да следят действията на Сара, за да могат накрая да я разобличат.

Агире продължава с опитите да се сдобри със семейството си. Въпреки това, Агустина не иска да знае нищо за него, тъй като все още е много наранена след като той е изоставил нея и дъщерите й, когато те са били много малки. По тази причина, тя го изгонва от дома си.

В килията, Ана признава на Ана, че познава много отдавна жената, която сега се представя като Доня Кармен и разкрива нейния псевдоним.

75 серия

Сара подтиква Адриана да изгуби доверие в Ана!

Сара побеснява, когато открива, че чичо й Ернесто я е лишил от власт и е наел отново Мигел, който се появява в компанията и заема нейното място. За това, Сара желае чичо й да умре, за да може да се възползва от компанията за собствени цели.

Тъй като не искат да разкриват пред Аналия, че е била полицай под прикритие, полицай Маягес моли детектив Браун да премести Аналия в друг затвор и да я остави да избяга.

В затвора, полицаят, който е получил пари от Монтана, се обединява с Рохелия и я моли да свърши нещо за него, като в замяна ще получи специално отношение и ще спечели привилегии.

По-късно, Даниел посещава Ана в затвора. Той й пожелава да изгние в затвора. Освен това, Даниел убеждава Ана, че Адрианита я е намразила, след като е научила, че тя е убила майка й. Ана се разплаква безутешно.

В това време, Адрианита пише писмо на Ана, в което й показва своята подкрепа. Тя иска Исабел да й го предаде, когато отиде в затвора. Малката я моли да не се притеснява, защото знае, че тя е невинна. След това, Сара посещава апартамента на Исабел, за да покаже на Адрианита снимките, на които се вижда как Ана е насочила пистолет към Мариана. Така тя успява да убеди Адриана, че Ана е убила майка й. Малката се разплаква безутешно и започва да се съмнява в невинността на Ана.

Въпреки че Чаникуа го уверява, че е баща на децата, които очаква, Мигел не й вярва и смята, че някой друг я е оставил бременна. То не иска да поеме отговорност за децата, но продължава да търси Чаникуа, за да задоволява сексуалните си нужди. Този път, тя го отблъсква.

От друга страна, Кристофор се заема да просели прането на пари на Монтана, тъй като полицията е изгубила следите им, след като Монтана е унищожил мобилните телефони на своите служители.

76 серия

Камила отказва да прави любов с Мигел, докато не се оженят!

Исабел настоява Роберто да предаде доказателствата, които показват, че Ана е Мариана. Тя смята, че той и Армандо са принудени да помогнат на Ана, тъй като те са допуснали грешката, слагайки й друго лиже. Роберто не иска, защото това ще провали кариерата на д-р Армандо.

Въпреки че в началото не иска да има нищо общо с нея, Сара успява отново да съблазни Даниел и накрая двамата правят любов. Но след това, Даниел изгонва от яхтата си Сара. Сара му съобщава, че Адрианита е написала писмо за Ана и го е предала на Исабел, за да й го предаде в затвора.

В това време, заместник-директорът на затвора се опитва да изнасили Ана, но за щастие, охраната ги открива и спасяват Ана.

Агире иска да смекчи сърцето на Агустина и за това завежда мариачи пред дома на любимата си. Тя му се ядосва и му казва, че никога няма да му прости за това, че е изоставил нея и дъщерите й. Агире признава на Агустина, че съпругата му е починала, а жената, с която го е видяла, е негова представителка.

Мигел се опитва да преспи с Камила. Тя казва на Мигел, че тя е девствена и не иска да прави любов с него, докато не се оженят.

77 серия

Маурисио разкрива, че Ана е Мариана!

Исабел, д-р Армандо и Роберто завеждат Маурисио в лабораторията и му казват, че докторът е спасил Мариана от един инцидент, но погрешка е възстановил лицето й като това на Аналия. Така той научава, че Ана е Мариана. В началото, той не иска да приеме това, но накрая се развиква и отива на мястото на катастрофата. Там, той е настигнат от Исабел, която настоява, че трябва да направят всичко възможно, за да изкарат Ана от затвора.

Преди да умре, Антония моли Ана да предаде една книга на Йоя, в която са описани всички престъпления, които е извършила сестра й Дионисия, включително и това, че е откраднала дъщерята на Олга, за да я предаде на Кармен. Ана не отваря книгата и не знае какво пише в нея.

След като научава за смъртта на Антония, Кармен се радва, защото така никой не заплашва да разкрие миналото й. Освен това, Дионисия моли Кармен да се погрижи за погребението на сестра й Антония.

В затвора, Рохелия открадва ключовете от охраната и изкарва Ана от килията с намерението, да я убие. За щастие полицай Хойес, който винаги защитава Ана, залавя Рохелия и я затваря в килията за наказания без право да излиза в двора на затвора.

Тъй като капитан Ларес иска Аналия да продължи да работи като полицай под прикритие, Кристофор казва на детектив Браун, че иска да се види с Аналия, за да й разкаже цялото минало, за да я убеди да продължи да помага на капитана по случая на Рики Монтана.


78 серия

Исабел има подозрения за тъмното минало на Доня Кармен!

Исабел посещава Ана в затвора. Ана е много обнадеждена от писмото на Адрианита. Тя разбира, че малката я подкрепя и продължава да я обича, все едно й е майка. По-късно, Кармен отива в затвора, за да събере вещите на Антония. В килията се среща с Ана и Исабел. Кармен обижда Ана, наричайки я убийца. Тя се заклева да направи всичко възможно, за да изгние в затвора. Ана се осмелява да я нарече с популярното й прозвище. По тази причина, тя става много нервна.

По-късно, след като не е успял да се възползва сексуално от Ана, заместник-директорът вкарва Ана в килията за наказания, където е заобиколена от плъхове.

Даниел смята да напусне поста на вице-президент на компанията, но след това размисля и решава да остане. Особено след като Мигел му казва, че той и асистентката му Вики са разкрили, че Сара ограбва компанията в съюз с Монтана и прехвърля парите на компанията в швейцарска банка.

Въпреки че Маурисио се опитва да прикрие, че е на страната на Ана, Даниел разкрива, че Исабел е успяла да убеди брат му в невинността на Ана. Даниел смята да замине далеч с дъщеря си Адрианита.

В това време, Кармен, чрез друг човек, поръчва на Рохелия да убие Ана.

Исабел разпитва Йоя за връзката, която съществува между Кармен и Антония, но Йоя й отговаря, че устните й са запечатани. Когато Кармен вижда Исабел в дома си, тя побеснява и я изгонва. В този момент, Исабел укорява Кармен за това, че е била прекалено груба с Мариана. Исабел се притеснява за връзката, която Кармен е имала с крадлата на деца.

79 серия

Ана страда в килията за наказания!

Заради това, че Хойес се е застъпил за Ана и е настоял да я изкарат от килията за наказания, заместник-директорът го отлъчва от работа за един месец, при това, няма да получи заплата.

В това време, Ана страда много в килията за наказания, където е заобиколена от плъхове. Освен това, заместник-директорът й казва, че може да я изкара от килията, ако тя приеме да се върне при Рики Монтана.

Мигел съветва Вики да не разпространява клюки и като цяло да не говори много, за да не изпуснат ситуацията от контрол. Мигел и Вики се уговарят да продължат да разследват кражбите на Сара от компанията.

80 серия

Кристофор казва на Камила, че Аналия е била полицай под прикритие!

Рохелия се промъква в килията за наказания, за да убие Ана. Тя й признава, че е изпратена от същия човек, който й е наредил да убие Антония. Заместник-директорът успява да залови Рохелия преди да убие Ана. След като изкарва от килията за наказания и я принуждава да се изкъпе, заместник-директорът предава Ана на детектив Браун, за да я отведе на изхода, Ана се среща с родителите си (Агустина и Агире). Агустина е развълнувана да види дъщеря си и я прегръща, давайки й цялата си подкрепа. По-късно, Ана разказва на Браун, че заместник-директорът на затвора изнасилва и измъчва жените, които са там. Тя го моли да разследва този мъж.

В това време, Кристофор решава да разкаже на любимата си Камила, че сестра й Аналия е била полицай под прикритие, на която са създали фалшиво полицейско досие. Разказва й, че се е свързала с подземния свят, а да стигне до Монтана, тъй като иска да го види в затвора. Той й признава, че Аналия иска да си отмъсти на Рики Монтана, защото е убил годеника й Джони.

От друга страна, Исабел и Маурисио се уговарят все още да не казват на Даниел, че Ана е Мариана, тъй като не искат Ана да полудее, откривайки че е Мариана, но с лицето на друга жена заради грешка, допусната от д-р Армандо.

81 серия

Ана разбира, че е била полицай под прикритие!

Кристофор се осмелява да разкрие пред Аналия (Ана), че в миналото е била полицай под прикритие и е била по следите на Монтана. Той й разкрива, че е искала да си отмъсти на Монтана заради убийството на годеника й Джони. Кристофор я моли отново да работи за полицията и никой да не разбира, че е била полицай под прикритие. В началото тя не иска да приема предложението (да продължи да работи за полицията като агент под прикритие, за да заловят Монтана), накрая тя приема след като вижда видео, на което тя е с годеника си Джони. Тя се съгласява да унищожи мафиота, но преди това иска да говори с Исабел, нейната приятелка и адвокатка.

Когато Исабел излиза да се види с Ана, от хората на Монтана я похищават в собствената й кола. Те я завързват и скриват в колата си.

Още веднъж, Сара моли Монтана да я избави от Исабел, защото тя може да провали техния бизнес.

82 серия

Исабел е похитена!

Исабел успява да изпрати няколко съобщения от мобилния си телефон на отец Бенито, на Маурисио и на Даниел, с думата „отвличане", без да знае, че Сара е поръчала да я отвлекат.

По-късно, предупреден от съобщението на Исабел, отец Бенито успява да избяга малко преди хората на Монтана да го отвлекат с намерението да го убият.

В това време, Ана е много притеснена за Исабел, защото подозира, че нещо лошо й се е случило, тъй като тя я е посъветвала да се обади в полицията, ако не се появи. По-късно, отец Бенито пристига в участъка, където се среща с Ана. Той предупреждава полицията, че според него Сара стои зад отвличането на Исабел. Отец Бенито споделя с детектив Браун, че имат доказателства срещу Сара и за това смята, че именно тя е виновна за това.

Междувременно, наемниците на Монтана държат Исабел, но не я убиват, тъй като отец Бенито може да повдигне обвинение срещу Сара. Сега Рики иска да освободи Исабел.

От друга страна, Мигел завежда годеницата си Камила в дома на баща си, Дон Ернесто, който ги кани да живеят в дома му след като се оженят.

Даниел и Маурисио отиват в полицейския участък, за да съобщят за отвличането на Исабел. Там, Даниел отново се среща с Ана и й казва, че тя не означава нищо за него, тъй като тя е убила съпругата му. Освен това, той вярва, че Аналия е обмислила добре нещата и след като е убила съпругата му, е планирала да го съблазни, да се омъжи за него и да му отнеме парите.

Бесен, защото Чаникуа продължава да настоява, че е бременна от него, Мигел й хвърля малко пари, за да го остави на мира.

83 серия

Даниел иска да си отмъсти на Сара, Монтана и Аналия!

Сара се чувства много тъжна, защото смята, че никой мъж не я обича. За това тя търси утеха в алкохола.

След като разбира, че Сара е била съучастница на Монтана, Даниел започва да подозира, че Сара и Монтана са планирали смъртта на Мариана и че са изпратили Аналия да я убие.

В това време, Кристофор разказва на Ана (за която вярва, че в действителност е Аналия) истинското й минало. Ана вярва, че Монтана я е изпратил да убие Мариана, въпреки че не вярва да е извършила това, защото е била агент под прикритие.

Въпреки че Ернесто настоява сина му Мигел да живее с бъдещата си съпруга в дома му, Кармен не приема незаконния му син да живее там.

От друга страна, детектив Браун с помощта на Маурисио открива колата на Исабел благодарение на устройство за проследяване и откриват къде може да са я отвели, тъй като са използвали нейната кола. Докато се опитват да я спасят, полицията преследва наемниците, а Исабел се задушава в едно подземие.

В полицейския участък, Маурисио се среща с Ана, която утешава и й казва, че ще направи всичко възможно, за да докаже невинността й и да я изкара от затвора.

Междувременно, Даниел моли Вики да разследва Сара, тъй като подозира, че Сара е въртяла бизнес с Монтана и е използвала компанията като параван.

84 серия

Ана разкрива, че Мариана е дъщеря на Олга!

Отец Бенито отива бесен в дома на Сара, за да настоява да освободи Исабел. Сара е пияна и му се подиграва. Предлага му чаша алкохол и се разсъблича пред свещеника. Той не се впечатлява и казва, че ще свали маската й.

Тъй като Ана не иска да сътрудничи на полицията, тя е върната отново в затвора, а детектив Браун задържа заместник-директора на затвора, за да не наранява повече задържаните. Сега Маягуес, жената, която е защитавала Ана, застава начело на женския затвор.

Когато се връща в килията си, Ана открива едно писмо, скрито в Библията, което Антония е оставила за Йоя. В него, тя признава, че Кармен не е истинската майка на Мариана и че самата тя (Антония) е взела момичето от Олга, за да я предаде на Кармен, въпреки че тя не знае коя е Олга.

Армандо научава, че Исабел е отвлечена. Той настоява синът му Рики да освободи Исабел.

Исабел е в критично състояние и й е все по-трудно да диша. За щастие, полицията пристига навреме и я спасява. Те откарват Исабел незабавно в болница, където да се погрижат за нея.

От друга страна, Олга започва да подозира, че девойката забременяла от Мигел, докато Мигел завежда Камила в съда с намерението да се ожени за нея.

85 серия

Ана приема да работи като полицай под прикритие!

Ана разбира, че приятелката й Исабел е била на крачка от смъртта и може би е била похитена от Монтана. Тя е разстроена, а Рохелия отново заплашва да я убие. Изпълнена с гняв, Ана започва да се бие с другата затворничка. По-късно, тя иска да говори с детектив Браун, за да му съобщи, че приема да работи за полицията като таен агент и да помогне за залавянето на Монтана като събере доказателства, че той е мафиот.

По-късно, детектив Браун разказва на Кристофор и Ларес (който вече се е възстановил), че Аналия е приела отново да стане една от тях.

В това време, безразсъдната Сара отива в клиниката, където се възстановява Исабел, за да помоли полицаите да разследват защо отец Бенито е обвинил нея за отвличането на Исабел. Сара се опитва по този начин да отклони полицията от нея и за да ги убеди, че тя няма нищо общо с отвличането.

Исабел се намира между живота и смъртта. Д-р Армандо моли Даниел за помощ, за да изкара Исабел от болницата и да се погрижи за нея в собствената си клиника в дома си. Даниел и Маурисио помагат на Армандо.

Междувременно, Дебелият и наемниците на Монтана убиват похитителите на Исабел, тъй като са допуснали няколко грешки по време на отвличането.

Мигел и Камила отиват в един съд, за да подпишат документите свързани с брака им.

Агустина посещава дъщеря си Ана в затвора.

86 серия

Камила и Мигел се женят!

Въпреки че Монтана вярва, че Ларес е мъртъв, капитанът се появява пред Рики, за да го предупреди, че никога няма да може да си върне любимата Аналия, защото са я преместили в един строго охраняван затвор. Той се ядосва, защото е обсебен от нея.

След скарване с Рохелия, от която се опитва да разбере кой я е изпратил да я убие, Ана се среща с Кристофор, за да тренира за залавянето на Монтана, въпреки че всички вярват, че тя е в строго охраняван затвор.

Без да съобщават на семейството, Камила и Мигел решават да отидат при един съдия, за да се оженят.

В това време, Чаникуа признава на Олга, че й прилошава, защото е бременна и чака две деца от Мигел. Олга не иска Мигел да постъпи като баща си и да не поеме отговорност за децата си. Тя се заклева пред Чаникуа, че ще направи всичко възможно, за да попречи на Мигел да я изостави и да поеме отговорността за децата си.

От друга страна, д-р Армандо премества Исабел в своята клиника, където да се погрижи за възстановяването й. Там Исабел успява да дойде на себе си и разказва на Маурисио и Даниел, че Сара стои зад отвличането й.

Без позволението на детето, Доня Кармен и Сара отварят писмото, което Ана е изпратила на Адриана. В него тя й пише, че има хора, които вярват в нейната невинност, въпреки че няма изгледи скоро да излезе от затвора. По-късно, Йоя принуждава Кармен да предаде писмото на Ана, което след това предава на Адрианита.

Дионисия, напълно пияна, отива да упреква Доня Кармен и научава, че тя е наредила да убият Антония.

Докато се преструват, че Ана е успяла да избяга, Ана започва своята подготовка с помощта на Детектив Браун за залавянето на Монтана.

87 серия

Олга настоява Мигел да поеме отговорност за децата на Чаникуа!

Камила и Мигел по отделно съобщават на майките си, че са сключили граждански брак. И Агустина, и Олга не са доволни, че децата са се оженили без да съобщят. Олга още по-малко харесва новината, защото е научила, че Мигел е оставил бременната Чаникуа и не иска да поеме отговорност за децата, които тя очаква. На вратата на излизане от дома на Агустина, Олга се сблъсква с капитан Ларес и двамата се чувстват привлечени един от друг. Ларес убеждава Агустина, че са преместили Аналия в друг, строго охраняван затвор. Агустина се разстройва още повече за дъщеря си, въпреки че той я уверява, че дъщеря й е добре и по-защитена там. Насаме, Камила благодари на Ларес, че е изкарал Аналия от затвора и му разкрива, че Кристофор й е разказал, че Аналия е била полицейски агент под прикритие и че отново ще бъде такава. Ларес съветва Камила да изчака Кристофор, тъй като знае, че двамата много се обичат.

В това време, Олга настоява от сина си Мигел да поеме отговорност за децата, които очаква Чаникуа.

От друга страна, Ана започва да тренира, за да се превърне в Аналия и да се изправи срещу Монтана. Тя изучава цялата информация, с която е разполагала, докато Аналия е работила като агент под прикритие. Когато Ана започва физическата си подготовка с инспектор Браун, тя остава без сили за нула време.

След като научава, че Аналия е преместена в строго охраняван затвор, Монтана моли Кристофор да изкара от там Аналия, за да я заведе при него.

Междувременно, отец Бенито съветва Дон Ернесто да се противопостави на Кармен и да не я оставя да го манипулира. Той споделя, че е почти сигурен, че Сара е замесена в отвличането на Исабел.

88 серия

Ана започва своето обучение!

След като Кармен се среща с Памела, за да я упрекне за това, че не е изпълнила поръчението си (да убие Ана), Кармен отива на посещение при Рохелия в затвора. Там тя научава, че Ана е преместена в друг затвор. Кармен отива в дома на вещицата Дионисия, която й заявява, че я е лишила от силата след като е научила, че е платила, за да убият сестра й Антония. Когато Дионисия започва да я проклина, Кармен я убива, удряйки я с предмет няколко пъти по главата.

В сакристията, отец Бенито иска да си отмъсти Кармен, отдалечавайки я от семейството й. Той има причина за това - Кармен е накарала майка му да страда много.

Олга настоява Мигел да поеме отговорност за децата, които Чаникуа очаква от него. Той й отговаря, че не вярва тези деца да са от него. Тогава тя го моли да отиде в някоя клиника, за да провери дали децата са от него.

В това време, Адрианита много се зарадва на писмото, което Ана й е написала в затвора и се разстройва като разбира, че Сара и баба й Кармен са го чели преди нея.

Междувременно, Ана продължава да се подготвя физически за мисията с помощта на детектив Браун.

От друга страна, Даниел открива голата Сара в апартамента си и двамата правят любов. След това той й предлага брак, тъй като планира да свали маската й и да разкрие какъв бизнес върти с Монтана.

Камила танцува лошо, за да я изгонят от „Зелената котка". Това, което постига, е да разяри Монтана и той я упреква. Камила не успява да направи така, че да я изгонят от нощния клуб.

89 серия


Кармен е проклета от вещицата, която е убила!

След като убива Дионисия, Кармен разкрива, че Дионисия, преди да умре, я е проклела и сега духа на един убиец - Баку, ще тормози Кармен.

Ларес съобщава на Ана, че Исабел се възстановява, благодарение на грижите на д-р Ривера. Той разговаря с Ана и тя го моли да разкрие пред семейството й, че е полицай под прикритие. Ларес не може да изпълни молбата й, защото е по-добре никой да не знае истината, докато не заловят Монтана.

Вечерта, Даниел и Сара се срещат в един ресторант с Монтана. Въпреки че Сара се преструва, че не познава Монтана, Даниел продължава да подозира, че двамата се познават. Монтана започва да се подиграва на Мариана след като Даниел го обвинява, че я е убил. Даниел и Монтана се сбиват. Рики се опитва да убие Даниел с една бутилка.

От друга страна, Марлене казва на Камила, че може да има всичко, което си поиска, ако приеме предложението й да бъдат любовници. Камила й заявява, че не иска да има нищо общо с нея. Камила започва да ревнува, когато вижда как Естела (новата звезда в „Зелената котка") да кокетира с Кристофор. Той отива при Камила и отново й казва, че я обича, но тя го моли да я остави на мира, защото е омъжена за Мигел. Кристофор се чувства много зле, осъзнавайки че е изгубил жената, която обича.

В това време, Мигел отива да убеди Чаникуа отиде в дома му, за да говори с Олга и да я убеди, че децата, които очаква, не са от него. Той дори заплашва да я пребие, ако не го направи. Накрая, Чаникуа приема да отиде при Олга, за да я убеди, че децата, които очаква, не са от Мигел, тъй като се страхува да не би Мигел да я пребие и така да изгуби бебетата си.

Ана е почти готова да започне своето отмъщение срещу Монтана. Ларес завежда Ана в ресторанта при Монтана. Ана изпитва ревност като вижда как Сара и Даниел се целуват страстно. Ана е принудена да приеме факта, че Даниел се е хвърлил в прегръдките на Сара след като тя (Ана) не е с него.

90 серия

Кристофор страда, защото е изгубил любовта на живота си!

Чаникуа отива да говори с Олга и се опитва да я убеди, че децата, които очаква, не са от Мигел. Въпреки това, Олга не й вярва и е почти сигурна, че Мигел е принудил Чаникуа да каже това. За това, Олга настоява с Чаникуа да отидат в една клиника, за да си направят изследвания и да установят дали това е истина. Камила чува този разговор.

След като Даниел все повече се отдалечава от Ана, Маурисио споделя с Исабел, че е решен да спечели Ана, тъй като той винаги е обичал Мариана. Исабел е сигурна, че приятелката й може да открие щастието само до Даниел.

Мигел отива в дома на Камила и се запознава с Агире. Агустина съветва Мигел, между другото, да не изоставя децата си, както го е направил Агире. Сега Камила не иска да продължава с връзката си с Мигел, тъй като иска той да се погрижи за децата, които очаква от Чаникуа.

Естела (новата звезда на „Зелената котка") иска да преспи с Кристофор, но след като той я отблъсква, тя отива при Марлене и й предлага да прекарат приятно заедно.

От друга страна, капитан Ларес признава на Ана, че Монтана е убил съпругата му, тъй като е искал да убие него, но съпругата му се е качила в колата му, в която преди това Монтана е заложил бомба.

Кристофор се опитва да удави мъката си от загубата на Камила в алкохол. Той разказва на Ана и Ларес, че Камила се е омъжила за Мигел.

Сара планува с приятеля си Рене да отведат Даниел далеч, за да може тя да го покори и той да забрави за Ана и Мариана.

91 серия

Камила не може да се отдаде на Мигел!

Докато се възстановява в дома на д-р Армандо, Исабел започва да подозира, че Даниел отново се е забъркал със Сара, тъй като самият Даниел е настоял от Исабел да престане с разследването на Сара.

От друга страна, Хасмин съветва приятелката си Камила да не вярва на лъжите на Чаникуа, която настоява, че е бременна от Мигел с близнаци. Въпреки думите на приятелката си, Камила подозира, че това може да е истина. След това, Хасмин се среща с Кристофор и му казва, че Камила ще прекара първата си брачна нощ с Мигел. Чувайки това, Кристофор се разстройва.

По-късно, Камила отива с Мигел в един хотел, където той иска да преспи с нея, но въпреки че са женени, Камила не може да му се отдаде, защото обича Кристофор. Камила настоява за обяснение, тъй като има възможност Мигел да е баща на детето, което очаква Чаникуа. Той настоява, че това са измислици на Чаникуа.

През нощта, Кармен има кошмар с духа на Дионисия и индианеца Баку, в който те й отмъщават като я убиват. По тази причина, Кармен вярва, че духът на Дионисия иска да я подлуди.

По същото време, като част от подготовката си, Ана е изправена пред голямо предизвикателство – тя трябва да се бори за живота си, докато излиза от гората по време на силна буря и пропада в дълбока яма.

92 серия

Един лекар съобщава на Ана, че е раждала!

Камила не вярва на Мигел, защото подозира, че Чаникуа е бременна именно от него. За това тя настоява той да не я докосва, докато не си направи изследвания, с които да докаже, че не е баща на децата, които очаква Чаникуа. Но Мигел отказва.

Адриана сънува как полицията задържа Ана. Тя разказва на баща си (Даниел), че много би искала да създадат семейство с Ана.

В това време, Чаникуа открива припадналата майка си в своята стая. Майка й е алкохоличката, която Кармен използва (казва се Памела). Въпреки че майка и дъщеря никога не са се разбирали, Чаникуа съобщава на майка си, че е бременна с близнаци.

След като прекарва цялата нощ под проливния дъжд в ямата, в която пропада, Ана успява да се измъкне на следващата сутрин. Тя казва на детектив Браун, че не й харесват изпитанията, на които я подлага. Тя смята, че това са много крайни мерки при подготовката й. Въпреки всичко, тя иска да бъде добра при залавянето на Монтана.

Напълно възстановена, Исабел отива в компанията, за да се срещне със Сара. Тя влиза в кабинета й и заварва Даниел да се целува със Сара. По-късно, Сара признава на Даниел, че Исабел я изнудва от деня след смъртта на Мариана като я заплашва да покаже на Дон Ернесто едни снимки, на които тя се целува с Даниел от времето, когато са били любовници (докато той е бил женен за Мариана). Сара допълва, че в замяна на мълчанието й, тя е била принудена да назначи Исабел като адвокат на компанията.

Правят няколко медицински изследвания на Ана. По-късно, лекарят съобщава на Ана, че е раждала в миналото, без да подозира, че Адриана е нейна дъщеря и не подозира, че зад лицето на Аналия в действителност живее Мариана.

От друга страна, Адриана казва на баба си Кармен, че не я обича, защото е лоша, тъй като Кармен се опитва да убеди Адрианита, че Ана е убила майка й (Мариана), но малката не й вярва.

93 серия

Кристофор и Ана започват своя план против Монтана!

Когато Вики започва да разследва Сара, тя „заразява“ всички компютри в компанията с един вирус.

След като оставя управлението на компанията в ръцете на брат си Маурисио, Даниел отива на плажа и се наслаждава на почивка заедно със Сара. Там те правят любов страстно.

Ана не знае да е раждала дете. За това, Ларес се свързва с д-р Армандо, за да даде обяснение на Аналия. Ана се среща отново с Армандо и Роберто в един полицейски кабинет. Тя им казва, че е добре и че всички вярват, че е в строго охраняван затвор, за да не може Монтана да я нарани. Ана пита Армандо и Роберто дали знаят, че тя е имала дете. Те я убеждават, че лекарите понякога грешат и й обясняват, че след изгарянията, които е получила, всеки би сгрешил.

Йоя научава, че Дионисия е била убита. Тя започва да подозира, че Кармен я е убила след като шофьора (Ниевес) й разказва, че е видял Доня Кармен изцапана с кръв, докато е влизала през вратата за прислугата, за да не я види никой. За да не бъде обвинена в смъртта на Дионисия, Кармен смята, че трябва да убие и пияницата Памела (която е настанена в една клиника, където дъщеря й Чаникуа се грижи за нея). Когато Кармен отива в клиниката, която е заплашва с нож.

След тежка физическа подготовка, Ана започва да изпълнява плана си с Кристофор, за да се върне при Мотаната, след което да го залови.

На следващия ден, Исабел успява да направи така, че да ексхумират предполагаемото тяло на Мариана, за да докаже, че Ана е невинна и никога не е стреляла по Мариана. Исабел и Маурисио се надяват съдебният лекар да установи, че ДНК-то на трупа не съвпада с това на Мариана, тъй като всъщност Аналия е била погребана на нейно място.

94 серия

Ана се обажда на Рики!

Ана се обажда по телефона на Рики, за да се опита да го убеди, че е започнала да си спомня миналото си и да му каже, че е преместена в строго охраняван затвор. В действителност, тя, с помощта на Кристофор и детектив Браун, иска да се върне при Монтана, за да събере достатъчно доказателства срещу него и да го вкарат в затвора.

Чаникуа се среща с Кармен в дома на майка си Памела. Чаникуа пуска Доня Кармен да си отиде по живо по здраво, без да подозира, че тя е била там, за да се отърве от Памела.

От друга страна, Исабел успява да ексхумира предполагаемия труп на Мариана, за да докаже, че тя не е била простреляна, въпреки че рискува да разкрият чрез ДНК-тест, че това не е Мариана, а Аналия.

Далеч от там, Даниел продължава да разследва Сара, докато продължава да спи с нея по време на пътуването, което двамата са предприели.

Един полицай доставя на Йоя пакет от Ана, в която е библията на Антония, която тя е крила в затвора и в която има тайно писмо, в което признава, че е откраднала дъщерята на Олга, за да я предаде на Кармен. За нещастие, появява се Доня Кармен и настоява полицаят да й предаде пакета.


Няма коментари:

Публикуване на коментар