сряда, 12 август 2009 г.

Марица Родригес


Красивата блондинка Марица Родригес е родена на 1 септември 1975 година в Баранкия, Колумбия. В началото започва да работи като модел, години по-късно като водеща и сега вече е една от най-харесваните актриси от малкият екран.

Марица започва кариерата си с "Маскарад" през 1995 г., но първата й важна роля е в първата версия на "Жената в огледалото" (1997), където главната роля се изпълнява от Джералдин Сивик.

През 2000 година Родригес заминава за Маями, за да се снима в една хитова теленовела "Реваншът" или позната още като "Отмъщението" 2, където изпълнява ролята на смирената Мерседес. Участват куп звездни актьори - Дана Гарсия, Хорхе Рейес, Хорхе Аравена, Елус Пераса и други.


Първата си главна роля получава в "Любов в пустинята" през 2001 година. Теленовелата се превръща в световен хит, а Марица и партньорът й, Франсиско Гаторно (Себастиан от "Вдовицата в бяло") продължават да снимат, доволни от успеха на работата си.

През 2004 г. Родригес се съгласява да се пробва като злодейка в теленовела на "Веневисион" - "Непокорен ангел". Героинята й, Кристал Коварубияс е толкова зла и Марица е толкова убедителна в изпълнението си, че публиката намразва този "демон", естествено само персонажът, а не тази прекрасна актриса. В новелата участват и Гретел Валдес, Виктор Нориега и други.

След кратка почивка актрисата прие нова отрицателна роля в продукцията на "Веневисион" - "Заложница на съдбата". Този път освен злодейка, Марица изпълнява ролята на близначки, но може да се каже, че и двете са от "отбора на лошите". Героините й се казват Дебора и Марфил и ще се борят с Диана Сориано (Алехандра Ласкано) за сърцето на Макс (Давид Сепеда).

Освен това красавицата се присъедини към екипа на "Чужди грехове", на компания "Телемундо", където героинята й, Карен няма да е от лошите, тя е сестрата на Инес (Катрин Сиачоке) и иска да й отмъсти, за отнемането на сина й - Чарли. Актьорският състав се допълва от Лорена Рохас, Маурисио Ислас, Катрин Сиачоке, Соня Смит, Ариел Лопес Падиля и много други.

2008 година отново е много натоварена за нея. Тя има специално участие в суперпродукцията на "Телемундо" - "Доня Барбара", където си партнира с Едит Гонсалес и Кристиан Майер, а веднага след това й повериха и отрицателната роля в "Лицето на другата" заедно с Елизабет Гутиерес и Мартин Карпан.

Родителите на актрисата са Рамиро Родригес и Ева Гомес. Марица е омъжена за Джошуа Минц, който има американски корени, но актрисата споделя, че това не пречи на любовта им, напротив подхранва я. В момента те живеят заедно, все така влюбени както на сватбата им. Домът им се намира в Маями

Няма коментари:

Публикуване на коментар